“ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ”

Η εταιρία Βογιατζόγλου Systems αναλαμβάνει το σχεδιασμό, τον εξοπλισμό και τον εφοδιασμό τεχνικών καταστημάτων γι’ αυτό και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάθε επαγγελματία.

Η ομάδα σχεδιαστών της εταιρίας αναλαμβάνει τον αναλυτικό σχεδιασμό για την αποτελεσματική λειτουργία κάθε καταστήματος λαμβάνοντας υπ’ όψιν κάθε ανάγκη του λιανέμπορου αλλά και του τελικού πελάτη του καταστήματος.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας Tegometall για περισσότερο από 30 χρόνια προσφέρει στην ελληνική αγορά την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στα καταστήματα σιδηρικών, χρωμάτων, D.I.Y. (do-it-yourself) και ειδών κιγκαλερίας.

Τα συστήματα ραφιών της Tegometall είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους, τη διάρκεια ζωής τους και την ευελιξία τους, ώστε να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε χώρο, μικρό ή μεγάλο.
Το υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών της Βογιατζόγλου Systems συνοδεύεται και από εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, που εξασφαλίζουν την απόδοση της επένδυσης κάθε πελάτη της εταιρίας.

Axesouar_Exoplizoume_Promithevoume_Banner

Αξεσουάρ για όλες τις χρήσεις

Χάρη στην πληθώρα ειδικών εξαρτημάτων η Βογιατζόγλου Systems είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις για την προβολή και την αποθήκευση των εμπορευμάτων (ειδικά άγκιστρα για την στήριξη εργαλείων χειρός και κήπου, ειδών χρωματοπωλείου, καλάθια, διαχωριστικά, σταντ, πάγκοι κ.α.)

Κατασκευή και Εξοπλισμός καταστήματος 600τμ. σε μόλις 4 ημέρες!


Η Βογιατζόγλου Systems ανέλαβε το σχεδιασμό, τον εξοπλισμό και τον εφοδιασμό του καταστήματος, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία.

PREV
NEXT

ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ

συγκρίνετε την εμφάνιση των καταστημάτων πριν και μετά τη συνεργασία με τη Βογιατζόγλου Systems.

Σύρετε τον κέρσορα του ποντικιού σας αριστερά ή δεξιά για να δείτε τις εικόνες πριν & μετά.
Πατήστε σε κάθε ένα τίτλο ή τον σταυρό (+) αριστερά για να δείτε το υπόλοιπο gallery.

Επικοινωνήστε με τη Βογιατζόγλου Systems

για τις ανάγκες της επιχείρησής σας

PHOTO GALLERY

TOP