Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας με πενταετή θητεία . Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη σύμφωνα με απόφαση της από 22/06/2017 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας και απαρτίζεται από 7 μέλη, τρία εκτελεστικά, τρία μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα και ένα μη εκτελεστικό μέλος. Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της 22/6/2017 όρισε ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου (Audit Committee) τα ακόλουθα πρόσωπα: 1) κ. Ιωάννη Βεργίνη του Κωνσταντίνου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.,2) κ. Ανδρέα Σταμόπουλο του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και 3) κ. Δημήτριο Γιαννουλόπουλο του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

Νικόλαος Βογιατζόγλου του Δαμιανού

Νικόλαος Βογιατζόγλου του Δαμιανού

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος & Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1955. Πτυχιούχος του τμήματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (πρώην ΑΒΣΘ) στην Θεσσαλονίκη. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και στον χώρο της επιπλοποιίας. Είναι από τους ιδρυτικούς μετόχους της ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε. και κατέχει την θέση του Προέδρου της Εταιρίας από την ίδρυσή της.

Άννα Βογιατζόγλου του Νικολάου

Άννα Βογιατζόγλου του Νικολάου

Αντιπρόεδρος & Εκτελεστικό Μέλος

Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του Emerson College Boston , κάτοχος B.Sc. Marketing Communications και M.Sc. Marketing and Advertising. Εργάζεται στην Εταιρία από το 2006. Δραστηριοποιείται στην εταιρεία ως Shopfitting Division Manager.

Ανδρέας Τσέπερης του Γεωργίου

Ανδρέας Τσέπερης του Γεωργίου

Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής & Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (πρώην ΑΒΣΠ). Απασχολήθηκε ως προϊστάμενος λογιστηρίου άλλων εταιριών για 9 χρόνια. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1994. Είναι Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής της Εταιρείας.

Nίνα Βογιατζόγλου του Νικολάου

Nίνα Βογιατζόγλου του Νικολάου

Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Απόφοιτος του Boston University, κάτοχος Β.Sc. International Relations with concentration in International Business and Economics. Εργάστηκε στο Λος ‘Αντελες στο τμήμα Ιnternational sales & marketing της εταιρείας New Films International και ασχολήθηκε με social media campaigns για τα creative events της εταιρείας No Such Agency. Επέστρεψε στην Ελλάδα το Δεκέμβρη του 2011 και έκτοτε εργάζεται στην εταιρεία.

Δημήτρης Γιαννουλόπουλος του Γεωργίου

Δημήτρης Γιαννουλόπουλος του Γεωργίου

Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Πτυχιούχος Μηχανικός της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου του Τορίνου. Έχει πολυετή εμπειρία στην μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, κτιρίων γραφείων και εμπορικών κέντρων όπως επίσης και σε ξύλινες προκατασκευασμένες κατοικίες. Έχει διατελέσει 16 χρόνια έφορος και οικονομοτεχνικός σύμβουλος στον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς.

Ιωάννης Βεργίνης του Κων/νου

Ιωάννης Βεργίνης του
Κων/νου

Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1954. Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίτιμος Πρόξενος του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των εταιρειών Darion Ιωαννου Α.Ε, Κρίκετ Α.Ε, Αφοι Καλογιάννη Α.Ε, Βιτουμίνα Α.Ε, Thermi Ventures Α.Ε.Διευθύνων Σύμβουλος, Αναπληρωτής Πρόεδρος κ Εντεταλμένος Σύμβουλος (1979-2008) της ΜΙNOS Α.Β.Ε.Ε Μακεδονικής Μεταλλουργίας. Υπεύθυνος Ανάπτυξης Αφρικής της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε(2011-2013), Εκκαθαριστής της Ελληνικής Εταιρείας Χάλυβος Α.Ε(2015-2016). Μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο Εξωτερικό Εμπόριο και στην Ανάπτυξη εταιρειών. Πρώην Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης(1995-2011). Πρώην μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης ΔΕΘ-HELEXPO A.E και του Διαβαλκανικού Παραευξείνιου Επιχειρηματικού Κέντρου Α.Ε.

Ανδρέας Σταμόπουλος του Γεωργίου

Ανδρέας Σταμόπουλος του Γεωργίου

Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ.

Γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα. Απόφοιτος Πανεπιστημίου Ζυρίχης (1974) της Σχολής Οικονομικών, Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Βέρνης (1979) της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακές Σπουδές 1980 ( ΜΒΑ ) στο Πανεπιστήμιο ASTON της Μ. Βρετανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Πειραϊκή – Πατραϊκή το 1980 στο Τμήμα Marketing στην συνέχεια κατείχε διευθυντικές θέσεις στο Τμήμα Πωλήσεων των εταιριών LEGRAND SA, LUCAS SERVICE SA, ΤΡΑΝΟΣ ΑΕ. Το 1990 ίδρυσε την ομώνυμη εταιρία Α. ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ – ASIP, η οποία ασχολείται με την εμπορία βιομηχανικών υδραυλικών ειδών, και πρόσφατα με εγκαταστάσεις φυσικού αερίου & φωτοβολταϊκών συστημάτων.

TOP