ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της Βογιατζόγλου Systems;
Στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα για τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει.

Η ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω δύο διακριτών κλάδων:

Ολοκληρωμένες Λύσεις Εξοπλισμού Καταστημάτων & Αποθηκών
Η εταιρία διαθέτει οργανωμένο τμήμα συμβούλων πωλήσεων και σχεδιασμού και μπορεί να προτείνει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε κατάστημα & αποθήκη.
Εμπόριο & Διανομή Τεχνικών Προϊόντων και ειδών D.I.Y.
Η εταιρία συνεργάζεται αποκλειστικά με μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους υλικών επιπλοποιϊας και τεχνικών ειδών προσφέροντας στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων.


Από το 1992 έχει καταφέρει να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της, ενώ η σημερινή της μορφή προέρχεται από τη συγχώνευση εταιριών της οικογένειας ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, οι οποίες είχαν ως αντικείμενό τους την εισαγωγή και διανομή τεχνικών προϊόντων από το 1968.

Η εταιρία εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής στο 12ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας καλύπτοντας τη διανομή των προϊόντων που διακινεί μέσω του σύγχρονου και ιδιόκτητου κέντρου διανομής στη Μαγούλα Αττικής.

Η εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης εφαρμόζοντας σύγχρονες δομές οργάνωσης που της επιτρέπουν να αντεπεξέρχεται με επιτυχία στις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς και ταυτόχρονα να αναπτύσσει το κύκλο εργασιών της.

Εξοπλισμένη με ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα, εκμεταλλεύεται τις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία με σκοπό να αναπτύξει τις πωλήσεις, την επικοινωνία, αλλά και τη διαχείριση των προϊόντων της εταιρίας.

Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι και το ανθρώπινο δυναμικό που την επανδρώνει. Εργάζονται περισσότερα από 100 άτομα, όλα άρτια καταρτισμένα στην ειδικότητά τους. Η εταιρία θεωρεί τη δυναμική πορεία της άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συνακόλουθη εξέλιξη των ανθρώπων της γι’ αυτό και επενδύει συνεχώς στη βελτίωσή τους.

Η εταιρία έχει προβεί σε μια σειρά από ενέργειες που ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την ηγετική της παρουσία στην αγορά. Το 1999 ιδρύθηκε η θυγατρική εταιρία στη Ρουμανία, VOYATZOGLOU SYSTEMS ROMANIA SRL με το ίδιο αντικείμενο της μητρικής εταιρίας, ενώ το 2005 ιδρύθηκε νέα θυγατρική εταιρία με την επωνυμία ORGANIZER STORES, cash & carry καταστήματα εξοπλισμού για τον επαγγελματία.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επιλέξτε τον διαθέσιμο τίτλο εργασίας που επιθυμείτε να δείτε.

Voyatzoglou Systems group, within the scope of its operations, is active in the shop fitting sector for over 25 years and has long managed to become the leading organization in the field. The company activities have international scope and its operations are run through its offices in Athens, Thessaloniki and Bucharest.

Vacancy: Sales Manager – Shop Fitting.

Position general profile
The position reports to the Shop Fitting Business Unit Director. The incumbent has direct involvement in the business relations with customers with the sole purpose to serve the company’s short and longer term business objectives.

Responsibilities:
• Full responsibility for the management of non-key account customers (turnover ~ 3m.€)
• Involvement and supervision for key account projects.
• Collaboration with the Planning and Design Dept. under the supervision of the Shop Fitting Business Unit Director.
• Managing customer expectations according to overall company priorities.
• Conduct of competition analysis.
• Supervision of a team of 6 sales people in Athens and Salonica (frequent travelling required).

Required Skills
• Working experience of 7-10 years with proven success record in Sales (age up to around early 40s).
• Bachelor’s Degree of Technical or Business Background.
• Technical and Conceptual thinking.
• Commercial Acumen proven negotiations record.
• Foreign language skills.
• Post Graduate Degree will be positively evaluated.
• Experience in Project management.
• Analytical and numerical skills.
• Exceptional Team Spirit.
• Personal Drive and Commitment.
• PC literacy.

The company will offer to the successful candidate an attractive remuneration package of fixed and variable salary along with additional benefits.

Candidates who do not meet the first five required skills are kindly requested to not submit their application.
Send your CV to the following emails address customer3.ath[@]voyatzoglou.gr, T. 210 2888645,  F. 210 2888699

TOP