Η Βογιατζόγλου Systems ως κορυφαία εταιρεία εξοπλισμού καταστημάτων, απαντά στην ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων για οργανωμένους και λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους. Μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές στον κλάδο των μεταλλικών ραφιών αποθήκης, του εξοπλισμού αποθηκών και παραγωγής, προσφέρει εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις αποθήκευσης και διαχείρισης των προϊόντων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να έχει μια επαγγελματική αποθήκη επιχείρησης με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το ειδικό τμήμα σχεδιασμού αποθηκών της εταιρείας είναι επανδρωμένο με έμπειρα στελέχη και εξοπλισμένο με σύγχρονα σχεδιαστικά συστήματα. Είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνικές λύσεις εξοπλισμού αποθηκών, συνδυάζοντας την πιο αποτελεσματική και ασφαλή κάλυψη των αποθηκευτικών αναγκών των πελατών με την πιο οικονομικά προσιτή λύση.

Η εταιρεία έχει στόχο όχι απλώς να προσφέρει λύσεις που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των πελατών της, αλλά και να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, προβλέποντας τις ανάγκες του αύριο. Μεγάλος αριθμός ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών εμπιστεύονται τη Βογιατζόγλου Systems για την εύρεση λύσεων των αποθηκευτικών αναγκών.

Κάθε χώρος μελετάται ειδικά, και οι λύσεις προσαρμόζονται αποκλειστικά στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη. Τα συστήματα εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται είναι ευέλικτα και κατάλληλα για την αποθήκευση κάθε τύπου εμπορεύματος, χαμηλού, μεσαίου και μεγάλου φορτίου. καλύπτουν δε, όλες τις κοινοτικές οδηγίες σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους εργασίας.

Επικοινωνήστε με την Βογιατζόγλου Systems

και άμεσα ένας εκπρόσωπος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας!

TOP