Διοίκηση

Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη σύμφωνα με απόφαση της ετήσιας Τακτικής Γενική Συνέλευση των μετόχων της 30ης Ιουνίου 2021 και απαρτίζεται από 7 μέλη, τέσσερα εκτελεστικά και τρία ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

Νικόλαος Βογιατζόγλου
του Δαμιανού

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος & Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1955. Πτυχιούχος του τμήματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (πρώην ΑΒΣΘ) στην Θεσσαλονίκη. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και στον χώρο της επιπλοποιίας. Είναι από τους ιδρυτικούς μετόχους της ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε. και κατέχει την θέση του Προέδρου της Εταιρίας από την ίδρυσή της.

Δημήτριος Σκαλαίος
του Ηλία

Aντιπρόεδρος & Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος - Μηχανικός Ε.Μ.Π. και κάτοχος ΜΒΑ με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά & Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Carnegie Mellon University (Η.Π.Α.). Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε χρηματοοικονομική διαχείριση και εξαγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διετέλεσε Διευθυντής Ανάπτυξης Κεντρικής – ανατολικής Ευρώπης στην GE Capital Fleet Europe και στέλεχος Εταιρικού Σχεδιασμού της Daimler AG στη Στουτγάρδη. Από το 2000 ανέλαβε ανώτατες θέσεις στην Ελλάδα τόσο με εκτελεστικά όσο και με συμβουλευτικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένης της θητείας του ως Γενικός Διευθυντής Οικονομικών (CFO) στα ΕΛ.ΤΑ. AE (2005-2010), ως ανεξάρτητου - μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της JUMBO(2003-2011) και Διευθυντής Corporate Finance στις χρηματιστηριακές εταιρείες Beta Securities και Eurofin (2000-2005). Ίδρυσε τη Sigma Catalyst Partners το 2010 για να επικεντρωθεί στη συμβουλευτική για συναλλαγές Μ&Α, αναδιαρθρώσεις/εξυγιάνσεις επιχειρήσεων και χρηματοδότηση έργων (Project finance). Η Sigma Catalyst Partners είναι μέλος και representative του παγκόσμιου δικτύου M&A WORLDWIDE και συνεργάζεται με διεθνείς επενδυτές που αναζητούν ευκαιρίες σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ανδρέας Τσέπερης
του Γεωργίου

Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής & Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (πρώην ΑΒΣΠ). Απασχολήθηκε ως προϊστάμενος λογιστηρίου άλλων εταιριών για 9 χρόνια. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1994. Είναι Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής της Εταιρείας.

Άννα Βογιατζόγλου του Νικολάου

Α’ Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος & Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982. Απόφοιτος του Emerson College Boston, κάτοχος B.Sc. Marketing Communications και M.Sc. Marketing and Advertising. Ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία Βογιατζόγλου Systems Α.Ε το 2006 στον κλάδο Εξοπλισμού Καταστημάτων και Αποθηκών, αναλαμβάνοντας καίριες θέσεις στην διεύθυνση προμηθειών και πωλήσεων. Από το 2012 μέχρι και σήμερα, είναι Γενική Διευθύντρια του Κλάδου Εξοπλισμού Καταστημάτων και Αποθηκών. Με την ίδρυση της νέας θυγατρικής του Ομίλου «Beta Wood Μον/πη A.E.B.E» » έχει αναλάβει επιπρόσθετα την ανάπτυξη των πωλήσεων και την λειτουργική διαχείριση της, με σκοπό την καθιέρωσή της στον Κλάδο Κατασκευής Επίπλων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Nίνα Βογιατζόγλου του Νικολάου

Β’ Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος & Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Απόφοιτος του Boston University, κάτοχος Β.Sc. International Business and Economics. Μετά τις σπουδές της παρέμεινε στην Αμερική και εργάστηκε στους τομείς των πωλήσεων και marketing. Επέστρεψε στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2011 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα Εμπορίας Τεχνικών Προϊόντων της Βογιατζόγλου Systems A.E. Από το 2015 μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση του τμήματος, σχεδιάζοντας την πλήρη αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του.

Ιωάννης Βεργίνης του Κων/νου

Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1954. Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίτιμος Πρόξενος του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος. Πρώην Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο εξωτερικό εμπόριο και στην ανάπτυξη εταιρειών καθώς υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος και κύριος μέτοχος σε Βιομηχανική, Εμπορική και Εξαγωγική Επιχείρηση για τρεις δεκαετίες καθώς επίσης εκκαθαριστής σε μεγάλη βιομηχανία Χάλυβος,Υπεύθυνος Ανάπτυξης σε βιομηχανία αλουμινίου, σε εταιρεία εκθεσιακών δραστηριοτήτων, σε εταιρεία παροχής λύσεων στον χώρο της Πληροφορικής και ειδικότερα της Τηλεματικής, σε εταιρεία εμπορίας ασφαλτικών χημικών προϊόντων καθώς και διαχειριστής εταιρείας ακινήτων.

Μιχαήλ Κατσίνας του Αναστασίου

Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ.

Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Κάτοχος τίτλου BSc Marketing Management από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος. Κάτοχος MBA από το Strathclyde Graduate Business School στην Σκωτία. Από το 1996 έως σήμερα εργάσθηκε με επιτυχία και συνεχή εξέλιξη σε διάφορες διοικητικές θέσεις Μάρκετινγκ και Πωλήσεων στην εταιρεία UNILEVER, διετέλεσε διευθυντής διαφήμισης στην ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς, εμπορικός διευθυντής στην DHL, καθώς και διευθυντής marketing στην εταιρεία Praktiker. Από το 2009 έως τον Μάρτιο 2017 διετέλεσε Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας «Βογιατζόγλου Systems A.E.», την περίοδο από Απρίλιο 2017 έως τον Οκτώβριο 2020 ίδρυσε και διεύθυνε την εταιρεία Fair Air. Από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και τον Μάρτιο του 2020 διετέλεσε Σύμβουλος Διοίκησης στην εταιρεία PrimeCo LLC ( Dubai UAE).

TOP