Ανάγκη: Χρειάζομαι πυκνή αποθήκευση, αλλά με μεγάλο αριθμό κωδικών παλετών και με όσο το δυνατόν ταχύτερη διακίνηση χωρίς τη χρήση εξειδικευμένων ανυψωτικών μηχανημάτων.

Λύση: Τα ράφια αποθήκης Push Back είναι ένα σύστημα που προσφέρει μεγαλύτερη ικανότητα αποθήκευσης από τη λύση Drive-in διότι δέχεται περισσότερους διαφορετικούς κωδικούς παλετών ανά επίπεδο του κάθε τούνελ. Προσφέρει τη δυνατότητα ταχείας πρόσβασης σε παλέτες με τη χρήση τυπικών περονοφόρων οχημάτων.

Πρόκειται για μια μορφή αποθήκευσης με σύστημα μετακίνησης με βαγονέτο στην οποία οι παλέτες αποθηκεύονται δύο, τρεις ή τέσσερις (έως 5) η μια πίσω από την άλλη.

Οι παλέτες φορτώνονται σε ένα βαγονέτο το οποίο σπρώχνει τις υπόλοιπες παλέτες προς τα πίσω, πάνω σε ράγες. Όταν αφαιρείται μια παλέτα, οι υπόλοιπες επανέρχονται στην μπροστινή θέση. H πρόσβαση στις παλέτες γίνεται μόνο από τη μία πλευρά.

Πλεονεκτήματα ραφιών αποθήκης Push Back

Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις σειρές.

  • Μέγιστη χρήση του εμβαδού.
  • Εξασφαλίζει μεγαλύτερη αποθηκευτική χωρητικότητα σε σχέση με το Drive-In. Κάθε επίπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκευτούν διαφορετικoί κωδικοί παλετών.

Επικοινωνήστε με την Βογιατζόγλου Systems

και άμεσα ένας εκπρόσωπος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας!

Δείτε επίσης

και άλλους τύπους ραφιών αποθήκης που πιθανώς να σας ενδιαφέρουν.

TOP