Χρυσό βραβείο στην Ενότητα: Αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στα logistics

Η Βογιατζόγλου Systems AE απέσπασε διπλή βράβευση στην 5η διοργάνωση των Supply Chain Awards 2020 που είχε ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Η διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την αναγνώριση της εταιρίας στον τομέα της αυτοματοποίησης των Intralogistics με σύγχρονα ρομποτικά συστήματα στη νέα εποχή της Industry 4.0 που διανύουμε.

Η εταιρία κέρδισε χρυσό βραβείο στην Ενότητα: Αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στα logistics για τη κατασκευή ενός αυτοματοποιημένου συστήματος αποθήκευσης παλετών ASRS (με Stacker Cranes), για τη νέα αποθήκη του ομίλου Chipita στην Σλοβακία.

Με την ολοκλήρωση του έργου η Βογιατζόγλου systems συνετέλεσε καταλυτικά:

Παραγωγικότητα και διαθεσιμότητα: η αυτοματοποιημένη αποθήκη μπορεί να λειτουργεί καθημερινά για 24 ώρες με μέγιστη απόδοση.
Αρχεία αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο: τα αυτοματοποιημένα συστήματα περιορίζουν τα σφάλματα που μπορεί να συμβούν από τον άνθρωπο.
Μέγιστη χρήση χώρου: το σύστημα triple deep εξασφαλίζει τη μέγιστη πυκνότητα που μπορεί να επιτευχθεί στην εκάστοτε επιφάνεια.
Μειωμένο λειτουργικό κόστος: λόγω του πλήρως αυτοματοποιημένου συστήματος απαιτείται ελάχιστο προσωπικό και μηχανήματα.

Χάλκινο βραβείο απέσπασε στην Ενότητα: Καινοτομία στην αποθήκευση, για το έργο που μας εμπιστεύθηκε η A&G PAPER.

Οι ανάγκες του πελάτη μας ήταν η αποθήκευση ανομοιόμορφων παλετών, η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση αποθήκης, η αντισεισμική μελέτη κατασκευής και η πυροπροστασία λόγω εύφλεκτων υλικών. Η ομάδα της Βογιατζόγλου systems , σχεδίασε και υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο αποθηκευτικό σύστημα πυκνής αποθήκευσης push back with gravity rollers σε λειτουργία LiFo συνδυαζόμενο με μεταλλική κατασκευή παταριού 3 ορόφων.

TOP