Νέο Click & Collect σύστημα από τη Βογιατζόγλου Systems

Η Βογιατζόγλου Systems, κορυφαία εταιρεία στον εξοπλισμό καταστημάτων και αποθηκών, απαντώντας στη σύγχρονη ανάγκη του Retail για γρήγορες παραδόσεις προϊόντων, παρουσιάζει, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Parcel Hive για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία, το ολοκληρωμένο σύστημα Click & Collect για τις επιχειρήσεις που θέλουν να παραδίδουν τα προϊόντα τους γρήγορα, αποτελεσματικά και όλο το 24ωρο (365 ημέρες το χρόνο).

Το Parcel Hive μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, κατασκευασμένο με ειδική μεταλλική επίστρωση, ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, στους βανδαλισμούς και με σύστημα παρακολούθησης.

Το Parcel Hive μπορεί να διαμορφωθεί σε πληθώρα συνθέσεων και διατάξεων, σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, ενώ το λογισμικό του, μέσω της τεχνολογίας Cloud, δίνει πλήρη έλεγχο όλων των lockers, όπου κι αν βρίσκονται, προσφέροντας στατιστικά χρήσης, live διαθεσιμότητα των lockersκτλ.

Το Parcel Hive είναι το ολοκληρωμένο σύστημα Click & Collect, που βάζει τέλος στις καθυστερήσεις παράδοσης παραγγελιών, μειώνει σημαντικά τα τηλεφωνήματα στο customer service και τις επιστροφές δεμάτων λόγω μη επιτυχημένης παράδοσης και προσφέρει δυνατότητες παράδοσης σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Η Βογιατζόγλου Systems, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, προσφέρει 360° κάλυψη, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την υλοποίηση, τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη.

TOP