Το No1 σύστημα αυτόματης μέτρησης διαστάσεων, όγκου & βάρους αντικειμένων.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝΑ ΛΥΣΗ:

MASTER DATA SOLUTIONS

CUBISCAN 325

Το CUBISCAN 325 είναι σχεδιασμένο για να μετράει και να ζυγίζει κουτιά και μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων ακανόνιστου σχήματος απο πολύ μικρά έως πολύ μεγάλα με εξαιρετική ακρίβεια.
Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για συλλογή δεδομένων αποθήκης και εφαρμογές Master Data Collection.

STATIC SOLUTIONS

CUBISCAN 100

Σχεδιασμένο για να μετράει ενα ευρύ φάσμα συσκευασμένων αντικειμένων σε γενικές εφαρμογές μεταφοράς και διανομής.

Οι πληροφορίες διαστάσεων χρησιμοποιούνται συνήθως στην επιλογή χαρτοκιβωτίων, τον προγραμματισμό χώρου αποθήκευσης, τον προγραμματισμό φορτίου και άλλες εφαρμογές διαχείρισης χώρου.

CUBISCAN 75 PRO

Το Cubiscan 75 Pro διαστασιολογεί γρήγορα και με ακρίβεια δέματα, πολυσυσκευασίες και επίπεδα αντικείμενα. Η διαδικασία μέτρησης διαρκεί 1 έως 2 δευτερόλεπτα, χωρίς να απαιτείται συγκεκριμένος προσανατολισμός του αντικειμένο εντός της περιοχής σάρωσης!

HIGH SPEED SOLUTIONS

CUBISCAN 210-L

Το σύστημα Cubiscan 210-L είναι υπερυψωμένος αισθητήρας διαστασιολόγησης ο οποίος τοποθετείται πάνω από έναν ταινιόδρομο.

Έχει τη δυνατότητα να μετράει αντικείμενα σε κίνηση πάνω στον ταινιόδρομο, ενώ μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα και με ένα barcode scanner

PALLET SOLUTIONS

CUBISCAN 1200-AKL

Το CUBISCAN 1200 AKL χρησιμοποιείται συνήθως σε τερματικούς σταθμούς εμπορευμάτων ή σε επιχειρήσεις logistics όπου το φορτίο σε παλέτες ή σε κιβώτια διακινείται με περονοφόρο ανυψωτικό.

Το CubiScan 1200-AKL πρόκειται για ένα φορητό ή εγκατεστημένο στην οροφή σύστημα διαστασιολόγησης σχεδιασμένο για τη μέτρηση μεγάλων ή παλετοποιημένων εμπορευμάτων που διακινούνται με περονοφόρο ανυψωτικό.

Είναι συμβατό με το LFT και μπορεί να λειτουργεί σε διαφορετικές συνθήκες φωτός και να μετρήσει την μεταφορά κάθε φορτίου ανεξάρτητα από το χρώμα ή το σχήμα. ΟΙ πληροφορίες διαστάσεων χρησιμοποιούνται συνήθως σε εφαρμογές χρεώσεων παραδόσεων όπου οι μεταφορείς συνήθως εφαρμόζουν χρεώσεις αποστολής βάσει διαστάσεων.

CUBISCAN S9

Το Cubiscan S9 ενσωματώνεται με ένα τυλιχτικό παλετών και διαστασιολογεί με ακρίβεια το φορτίο παλέτας καθώς τυλίγεται. Η δυνατότητα διαστασιολόγησης και η παράλληλη τύλιξη της παλέτας με μία λύση, εξαλείφει περιττά βήματα στη διαδικασία εξερχόμενων αποστολών σας και αυξάνει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Οι μεταφορείς που χρησιμοποιούν πιστοποιημένα συστήματα διαστασιολόγησης παλετών ενδέχεται να λάβουν προνομιακή μεταχείριση και πρότιμηση από πελάτες.

Το Cubiscan S9 αποτελείται από τον πύργο διαστασιολόγησης και έναν αισθητήρα λέιζερ υψηλής ακρίβειας. Περιλαμβάνει μια κάμερα που αποθηκεύει εικόνες και από τις τέσσερις πλευρές της παλέτας ώστε να διατηρείται αρχείο για την αρχική κατάστασή της, Οθόνη αφής 15 ιντσών και μια θήκη για τον εκτυπωτή ετικετών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CUBISCAN

TOP