Αντισεισμικά ράφια κεφαλιών τυριού

Ολοκληρωμένο σύστημα ραφιών αποθήκευσης
που συμμορφώνεται πλήρως με όλες τις νέες
ευρωπαϊκές αντισεισμικές οδηγίες.

Το πρώτο σύστημα αντισεισμικής αποθήκευσης κεφαλιών τυριού

Αντισεισμικό με ελεγχόμενη ελαστικότητα. Η δομή του συστήματος είναι πλήρως προσαρμοζόμενη στην εκάστοτε απαίτηση, χωρίς συγκολλήσεις και χαρακτηρίζεται από ελεγχόμενη ελαστικότητα για να απορροφά όσο το δυνατόν ασφαλέστερα οποιαδήποτε σεισμική καταπόνηση, αποφεύγοντας έτσι την πιθανή ολίσθηση των προϊόντων.

Ευπροσάρμοστο

Το σύστημα δημιουργήθηκε για να τοποθετηθεί σε υπάρχουσες αποθήκες χωρίς να χρειάζεται τροποποίηση στις δομές και τα μηχανήματα που ήδη χρησιμοποιούνται.
Οι γεωμετρικές διαστάσεις του δομικού συστήματος επαρκούν για κάθε σεισμική περιοχή εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την μέγιστη δυνατή χωρητικότητα προϊόντων. Χάρη στην ομοιογενή κατανομή των συστημάτων στήριξης, δεν χάνονται θέσεις προϊόντων.
Ταυτόχρονα το σύστημα υποστηρίζει τους περισσότερους τύπους μηχανημάτων διαχείρισης.

Ασφάλεια

To σύστημα ραφιών κεφαλιών τυριού είναι πιστοποιημένο με τον πρόσφατο Ευρωπαϊκό αντισεισμικό κανονισμό EN16681 (του 2016), προσφέροντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Αυτό σημαίνει ότι εξαλείφεται οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με την δύναμη, την αντοχή και την πιστοποίηση των ίδιων των συγκολλήσεων.

Τα επίπεδα φόρτωσης είναι ελαφρώς κεκλιμένα προς τα πίσω για να συγκρατούν τα προϊόντα στην περίπτωση σεισμικών φορτίσεων. Το σύστημα κατανέμει ομοιόμορφα το σεισμικό στρες στο έδαφος, χωρίς να καταπονεί ιδιαίτερα το δάπεδο με αποτέλεσμα να μην απαιτείται η ενίσχυση του δαπέδου.

Με τοποθέτηση αντισεισμικών ραφιών | Χωρίς τοποθέτηση αντισεισμικών ραφιών

Αντοχή

Όλα τα δομικά στοιχεία είναι κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής χάλυβα S350GD, απαλλαγμένο από ραδιενεργό μόλυνση, σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοθετικού διατάγματος αριθ. 230 17/03/95.

Η πλήρης απουσία συγκολλήσεων στο σύστημα, προσφέρει εξαιρετική αντίσταση στην πάροδο του χρόνου και μοναδική ευελιξία.

Το σύστημα εφαρμόστηκε ως λύση για πρώτη φορά 4 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2012 στην Ιταλία, δίνοντας λύση στην βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες για τα αντισεισμικά ράφια κεφαλιών τυριού.

TOP