Τα προβολικά ράφια Cantilever είναι κατάλληλα για την αποθήκευση αντικειμένων μεγάλου μήκους, όπως ξυλεία, σωλήνες, πλαστικά προφίλ, έπιπλα και γενικότερα αντικείμενα ποικίλου όγκου, γιατί εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλο το μήκος χωρίς την παρέμβαση κολωνών όπως για παράδειγμα στη λύση του παλετόραφου.

Το σύστημα cantilever αποτελείται από συναρμολογούμενα στοιχεία και είναι πλήρως αυτοστήρικτο, δηλαδή δεν χρειάζεται να σταθεροποιηθεί με κάποιο τρόπο σε τοίχο, οροφή κλπ.

Τα προβολικά ράφια ανοιχτού τύπου (κολώνες & βραχίονες) μπορούν να φτάσουν σε ύψος τα 12 μέτρα και τo μήκος των βραχιόνων τα 2 μέτρα.

Ενώ η χρήση κλειστών μασίφ προφίλ σχήματος “H” μπορεί να φτάσει έως τα 8 μέτρα ύψος. Με την εφαρμογή δε βιομηχανικών τεχνικών παραγωγής για την κατασκευή των δομικών συνδέσμων, το Cantilever μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε φορτία με την επιλογή ανάλογης διατομής των στοιχείων.

ΑΝΑΓΚΗ

Θέλω να αποθηκεύσω αντικείμενα μεγάλου μήκους (πχ. φύλλα ξυλείας, σωλήνες) με ασφάλεια και λειτουργικότητα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

Το σύστημα προβολικών ραφιών Cantilever είναι η κατάλληλη λύση για την αποθήκευση κάθε είδους μεγάλου μήκους που δεν είναι δυνατόν να παλετοποιηθεί και γενικώς αντικειμένων διαφορετικού όγκου και μήκους.

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΕΡΓΑ CANTILEVER

Δείτε ολοκληρωμένα έργα που παρέδωσε η VOYATZOGLOU σε Πελάτες της και αφορούν τα συστήματα προβολικών ραφιών Cantilever.

TOP