ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Η επίπλωση και ο εξοπλισμός του φαρμακείου συμβάλλει σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία του και την εμπορική του επίδοση. Μέσα στο χώρο ενός φαρμακείου ο εξοπλισμός χρειάζεται να είναι ο κατάλληλος ώστε να παρέχει ευελιξία σε ανάγκες που προκύπτουν είτε άμεσα, είτε μελλοντικά. Η ποιότητα, το αισθητικό αποτέλεσμα και η λειτουργικότητα είναι εκείνες οι παράμετροι που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Η Βογιατζόγλου Systems με περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον εξοπλισμό καταστημάτων και με αποκλειστικές συνεργασίες με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση και στον εξοπλισμό φαρμακείου καθώς και για την ανακαίνιση και κατασκευή του.

Επιπλώνοντας & Εξοπλίζοντας το φαρμακείο σας

ώστε να αποκτήσει μοναδική ταυτότητα!

H εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία συστημάτων επίπλωσης και εξοπλισμού που επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και του οικονομικού προϋπολογισμού του πελάτη.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλα τα συστήματα επίπλωσης είναι αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας βιομηχανικού σχεδιασμού και design και έχουν εφαρμοστεί σε πληθώρα έργων. Tα λειτουργικά συστήματα ραφιών φαρμακείου πλαισιώνονται από στοιχεία επίπλωσης που η Βογιατζόγλου Systems σχεδιάζει και υλοποιεί ειδικά για κάθε χώρο.

Έτσι το κάθε φαρμακείο έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα και ο χώρος του αποπνέει αυτό που επιθυμεί ο φαρμακοποιός.

Η εταιρεία διαθέτει μια οργανωμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και συμβούλων που είναι στη διάθεση του φαρμακοποιού για να μελετήσουν κάθε ανάγκη και μέσα από δημιουργικές προτάσεις να υλοποιήσουν το φαρμακείο των ονείρων του.

Είτε ενδιαφέρεστε να ανοίξετε νέο φαρμακείο ή να ανακαινίσετε το υπάρχον, ακόμη και αν η ανάγκη σας αφορά κάποια προσθήκη στον εξοπλισμό του φαρμακείου σας, η Βογιατζόγλου Systems θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα από την εξέλιξη του concept μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Σκοπός της εταιρείας είναι το φαρμακείο σας να είναι ένας λειτουργικός, εργονομικός και αποδοτικός χώρος πώλησης που αφενός ο φαρμακοποιός να λειτουργεί με άνεση καθημερινά, και αφετέρου κάθε πελάτης να περιηγείται ανεμπόδιστα εντός του φαρμακείου έχοντας εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα προϊόντα.

BETA CONTRACT

Η Βογιατζόγλου Systems συνεπής στη στρατηγική της για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον εξοπλισμό καταστημάτων παρέχει μέσω της θυγατρικής κατασκευαστικής της Beta Contract και την υλοποίηση όλων των οικοδομικών εργασιών που χρειάζονται για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση κάθε εμπορικού χώρου, παραδίδοντας κάθε έργο “με το κλειδί στο χέρι”.

Με αυτό τον τρόπο, όλες οι εργασίες από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια βρίσκονται κάτω από τον κεντρικό συντονισμό της ομάδας της Βογιατζόγλου Systems δίνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε με την Βογιατζόγλου Systems

για τις ανάγκες του Φαρμακείου σας και άμεσα ένας εκπρόσωπος θα σας εξυπηρετήσει.

TOP
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19περισσότερα
+ +