ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Η Βογιατζόγλου Systems ως ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της Κατασκευής & Ανακαίνισης Φαρμακείων, διαθέτει πάνω από 30 έτη εμπειρίας και τεχνογνωσίας για θέματα σχεδιασμού κάθε τύπου Φαρμακείου και αποτελεί την πιο αξιόπιστη και προσιτή λύση για την επιχείρησή σας.

Σχεδιασμός φαρμακείου

Είτε πρόκειται για εξ’ αρχής κατασκευή, είτε το έργο αφορά σε ολική ή μερική ανακαίνιση φαρμακείου, η ομάδα σχεδιασμού της Βογιατζόγλου Systems θα προχωρήσει στη μελέτη και τον σχεδιασμό του φαρμακείου σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που απαιτούνται τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό, νομικό ή άλλο επίπεδο.

Κατασκευή - Υλοποίηση

Εδώ ξεκινούν όλες οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής ή ανακαίνισης του φαρμακείου. Καθ’ όλη την πορεία, η επίβλεψη και καθοδήγηση των εργασιών είναι τακτική, ώστε το έργο να παραδοθεί εμπρόθεσμα και το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς όπως και στη 3D απεικόνιση.

Συνεχής Υποστήριξη

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η Βογιατζόγλου Systems παραμένει δίπλα σας, ώστε να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για ανάγκες που αφορούν συστήματα Εξοπλισμού, συστήματα Επίπλωσης ή και άλλες πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά στο Φαρμακείο σας.

Κατά τη μελέτη σχεδιασμού ενός σύγχρονου φαρμακείου, η Βογιατζόγλου Systems λαμβάνει υπόψη το ξεχωριστό design που αντανακλά το ύφος της εποχής, την τοποθεσία που βρίσκεται το φαρμακείο, την εταιρική ταυτότητα που ενδεχομένως έχει στο μυαλό του ο φαρμακοποιός, το χωροταξικό σχεδιασμό που είναι πολύ σημαντικός για την καθοδήγηση του πελάτη, και το φωτισμό που πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένος για να δίνει επιπρόσθετη αξία στο εσωτερικό περιβάλλον.

Συστατικό της φιλοσοφίας της Βογιατζόγλου Systems είναι να δίνει στους φαρμακοποιούς την περισσότερη δυνατή πληροφορία που χρειάζονται για να πάρουν την καλύτερη απόφαση για το χώρο τους.

Έτσι η εταιρία επενδύει διαρκώς σε σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα ώστε η εταιρική ταυτότητα, η μελέτη φωτισμού και οι χρωματικοί συνδυασμοί να απεικoνίζονται φωτορεαλιστικά και να βοηθούν τους φαρμακοποιούς να είναι σίγουροι για την τελική τους επιλογή.

TOP