ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Η επιτυχημένη πορεία και καταξίωση της Βογιατζόγλου Systems στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης φαρμακείων έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό στηριχθεί στη δύναμη της εταιρίας να εξελίσσεται διαρκώς στον τομέα του πρωτοποριακού σχεδιασμού φαρμακείων.

Ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδιασμού φαρμακείου!

Μελέτη και Σχεδίαση του χώρου

Είτε πρόκειται για εξ’ αρχής κατασκευή, είτε το έργο αφορά σε ολική ή μερική ανακαίνιση φαρμακείου, η ομάδα σχεδιασμού της Βογιατζόγλου Systems θα προχωρήσει στη μελέτη και τον σχεδιασμό του φαρμακείου σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που απαιτούνται τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό, νομικό ή άλλο επίπεδο.

3D απεικόνιση

Σε κάθε περίπτωση, με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής σε συστήματα 3d σχεδιασμού και απεικόνισης η Βογιατζόγλου Systems προχωρά στη φωτορεαλιστική παρουσίαση κάθε έργου. Με αυτό τον τρόπο ο φαρμακοποιός αποκτά πλήρη και σαφή εικόνα για την επιλογή του και βλέπει “ζωντανά” το χώρο που πρόκειται να παραλάβει.

Κατά τη μελέτη σχεδιασμού ενός σύγχρονου φαρμακείου, η Βογιατζόγλου Systems λαμβάνει υπόψη το ξεχωριστό design που αντανακλά το ύφος της εποχής, την τοποθεσία που βρίσκεται το φαρμακείο, την εταιρική ταυτότητα που ενδεχομένως έχει στο μυαλό του ο φαρμακοποιός, το χωροταξικό σχεδιασμό που είναι πολύ σημαντικός για την καθοδήγηση του πελάτη, και το φωτισμό που πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένος για να δίνει επιπρόσθετη αξία στο εσωτερικό περιβάλλον.

Συστατικό της φιλοσοφίας της Βογιατζόγλου Systems είναι να δίνει στους φαρμακοποιούς την περισσότερη δυνατή πληροφορία που χρειάζονται για να πάρουν την καλύτερη απόφαση για το χώρο τους.

Έτσι η εταιρία επενδύει διαρκώς σε σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα ώστε η εταιρική ταυτότητα, η μελέτη φωτισμού και οι χρωματικοί συνδυασμοί να απεικoνίζονται φωτορεαλιστικά και να βοηθούν τους φαρμακοποιούς να είναι σίγουροι για την τελική τους επιλογή.

Επικοινωνήστε με την Βογιατζόγλου Systems

για τις ανάγκες του Φαρμακείου σας και άμεσα ένας εκπρόσωπος θα σας εξυπηρετήσει.

TOP
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19περισσότερα
+ +