ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Οι συρταριέρες φαρμακείου πρέπει να είναι εύχρηστες, λειτουργικές και πάνω απ’ όλα αξιόπιστες, ώστε να δίνουν ταχύτητα και ευκολία, χωρίς προβλήματα στην καθημερινότητα του φαρμακοποιού.

Η VOYATZOGLOU διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε συρταριέρες φαρμακείου που συνδυάζουν εργονομία και πρακτικότητα με μοντέρνο σχεδιασμό. Χαρακτηρίζονται δε για τη μακροχρόνια αντοχή και την αθόρυβη λειτουργία τους, ώστε να εξυπηρετούν με ευκολία και άνεση τον φαρμακοποιό καθώς οι συρταριέρες είναι από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται πιο συχνά στο φαρμακείο.

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΤΥΛ!

Ο σύγχρονος και μορντέρνος σχεδιασμός στις συρταριέρες φαρμακείου ήρθε να προσφέρει πρακτικότητα και λειτουργικότητα, τακτοποιώντας το χώρο του φαρμακείου σας και συμβάλλοντας στη γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και η αθόρυβη κίνηση των αλουμινένιων συρταριών, προσφέρουν άνεση εργασίας στον φαρμακοποιό και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον πελάτη.

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Τα Φαρμακεία λόγω της επαγγελματικής φύσης τους, στηρίζουν ένα μεγάλο μέρος της λειτουργίας τους στον αποθηκευτικό τους χώρο. Συνεπώς, οι απαιτήσεις για τη σωστή φύλαξη των φαρμάκων αλλά και πρόσβαση σε αυτά, είναι μεγάλες και ιδιαίτερες


Τα βασικά χαρακτηριστικά για την επιλογή συρταριέρας φαρμακείου είναι η εργονομία και λειτουργικότητα που θα παρέχουν στο φαρμακοποιό, ώστε να βρίσκει εύκολα τα φάρμακα που χρειάζεται και να εξυπηρετήσει γρήγορα τον πελάτη. Η θέση και προστασία των φαρμάκων είναι εξίσου ένα βασικό χαρακτηριστικό, καθώς ο φαρμακοποιός χρειάζεται να έχει γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα φάρμακα της συρταριέρας ώστε να παρακολουθεί τακτικά τις ημερομηνίες λήξης.
Επιπρόσθετα, μια συρταριέρα φαρμακείου πρέπει  να καλύπτει όλο το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, ώστε να αξιοποιείται στο μέγιστο. Τέλος, κάθε συρταριέρα οφείλει να έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, καθώς είναι από τα είδη εξοπλισμού φαρμακείου που χρησιμοποιείται περισσότερο και επίσης, να ανοιγοκλείνει άνετα ώστε να μην κουράζει τον φαρμακοποιό κατά την τακτική χρήση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

TOP