Η Βογιατζόγλου Systems AE στις 250 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα

Η εταιρία Βογιατζόγλου Systems AE αναδείχθηκε στις 250 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards, που διοργάνωσαν για πέμπτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Πηγή εικόνας Marketing Week


Η εταιρία «Βογιατζόγλου Systems AE» είναι μία από τις 250 εταιρίες, οι οποίες προκρίθηκαν στη 2η φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards», βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Η Τελετή Βράβευσης “Growth Awards”, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και μεταδόθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021.

Τα “Growth Awards” αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την σταθερά ανοδική τους πορεία τα τελευταία έτη, τις βέλτιστες πρακτικές, την προσαρμοστικότητα, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ανθεκτικού και ευέλικτου επιχειρηματικού τοπίου στην Ελλάδα, κρίσιμης σημασίας για το νέο ανοδικό κύκλο της οικονομίας.

Δείτε την τελετή απονομής στο επίσημο βίντεο

Στην 20μελή Επιτροπή Βραβεύσεων, προεδρεύουν από κοινού ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank ΑΕ και ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton ενώ ως μέλη της συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας:

1. Δρ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Sani/Ikos & Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΤΕ
2. Ευτύχιος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της AUTOHELLAS S.A. / HERTZ, Πρόεδρος της Aegean Airlines & της Olympic Air
3. Κωνσταντίνος Βασιλείου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Επικεφαλής Group Corporate & Investment Banking της Τράπεζας Eurobank ΑΕ
4. Ευθύμιος Βιδάλης, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ
5. Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)
6. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita
7. Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος της Grant Thornton
8. Νέλλη Κάτσου, Αντιπρόεδρος & Co-Founder VNK CAPITAL
9. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΤΕΜΕΣ Α.Ε.
10. Λάρα Μπαράζι - Γερουλάνου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνουσα Σύμβουλος Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς Α.Ε.
11. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ
12. Γιώργος Προβόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της Eurobank Bulgaria ΑD
13. Γιάννης Α. Ρέτσος, Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΤΕ
14. Ασημίνα Τζίκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL A.E.
15. Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Neptune Group of Companies
16. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ
17. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος Δ.Σ. Quest Συμμετοχών & BriQ Properties
18. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος Ομίλου Fourlis

TOP