ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΠΛΩΣΗ

Η VOYATZOGLOU ως ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της επίπλωσης και του εξοπλισμού καταστημάτων, διαθέτει πάνω από 30 έτη εμπειρίας & τεχνογνωσίας. Με αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους, αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας.

Είτε πρόκειται για μερική ή ολική ανακαίνιση, είτε για νέο κατάστημα, η ομάδα της VOYATZOGLOU είναι δίπλα στον επαγγελματία προτείνοντάς του λύσεις σε κάθε στάδιο εξέλιξης του έργου μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Μελέτη και Σχεδιασμός χώρου

Από την πιο απλή κατασκευή έως και μια μερική ή ολική ανακαίνιση καταστήματος, πραγματοποιείται η μελέτη και σχεδίαση του χώρου του καταστήματος, σύμφωνα με προδιαγραφές που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

3D απεικόνιση ολοκληρωμένου έργου

Χρησιμοποιούνται όλες οι τεχνολογίες αιχμής σε συστήματα 3D σχεδιασμού και παρουσιάσεων, προκειμένου σε κάθε πρόταση οι πελάτες να λαμβάνουν πλήρη και πιστή απεικόνιση σε όψεις, κατόψεις, καθώς και τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές παρουσιάσεις των έργων που πρόκειται να υλοποιηθούν στα καταστήματα.

Κατασκευή - Υλοποίηση

Εδώ ξεκινούν όλες οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου, εργασίες κατασκευής ή ανακαίνισης του καταστήματος. Καθ’ όλη την πορεία, η επίβλεψη και καθοδήγηση των εργασιών από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας είναι συνεχής και επιμελής, ώστε το έργο να παραδίδεται εμπρόθεσμα και το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στη 3D απεικόνιση.

Συνεχής Υποστήριξη

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η VOYATZOGLOU παραμένει δίπλα σας, ώστε να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για ανάγκες που αφορούν συστήματα Εξοπλισμού, συστήματα Επίπλωσης ή και άλλες πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά στο κατάστημά σας.

WE UNDERSTAND RETAIL
Ενδεικτικοί πελάτες που έχουν επιλέξει την VOYATZOGLOU
TOP