ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΠΛΩΣΗ

Η Βογιατζόγλου Systems ως ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της επίπλωσης και του εξοπλισμού καταστημάτων, διαθέτει πάνω από 30 έτη εμπειρίας & τεχνογνωσίας. Με αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους, αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας.

Είτε πρόκειται για μερική ή ολική ανακαίνιση, είτε για νέο κατάστημα, η ομάδα της Βογιατζόγλου Systems είναι δίπλα στον επαγγελματία προτείνοντάς του λύσεις σε κάθε στάδιο εξέλιξης του έργου μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Ολοκληρωμένη και επιτυχημένη κατασκευή & ανακαίνιση καταστήματος!

Ολοκληρωμένες λύσεις

κατασκευής - ανακαίνισης καταστήματος και φάσεις υλοποίησης.

Μελέτη και
Σχεδιασμός χώρου

Από την πιο απλή κατασκευή έως και μια μερική ή ολική ανακαίνιση καταστήματος, πραγματοποιείται η μελέτη και σχεδίαση του χώρου του καταστήματος, σύμφωνα με προδιαγραφές που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

3D απεικόνιση ολοκληρωμένου έργου

Χρησιμοποιούνται όλες οι τεχνολογίες αιχμής σε συστήματα 3D σχεδιασμού και παρουσιάσεων, προκειμένου σε κάθε πρόταση οι πελάτες να λαμβάνουν πλήρη και πιστή απεικόνιση σε όψεις, κατόψεις, καθώς και τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές παρουσιάσεις των έργων που πρόκειται να υλοποιηθούν στα καταστήματα.

Κατασκευή - Υλοποίηση

Εδώ ξεκινούν όλες οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου, εργασίες κατασκευής ή ανακαίνισης του καταστήματος. Καθ’ όλη την πορεία, η επίβλεψη και καθοδήγηση των εργασιών από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας είναι συνεχής και επιμελής, ώστε το έργο να παραδίδεται εμπρόθεσμα και το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στη 3D απεικόνιση.

Συνεχής Υποστήριξη

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η Βογιατζόγλου Systems παραμένει δίπλα σας, ώστε να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για ανάγκες που αφορούν συστήματα Εξοπλισμού, συστήματα Επίπλωσης ή και άλλες πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά στο Κατάστημά σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

για υπηρεσίες εξοπλισμού & επίπλωσης

Τα συστήματα εξοπλισμού καταστημάτων και επίπλωσης της Βογιατζόγλου Systems είναι αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου μελέτης και βιομηχανικού σχεδιασμού και έχουν εφαρμοστεί σε πληθώρα καταστημάτων λιανικής πώλησης. Με τη χρήση τους αλλά και με την προστιθέμενη αξία της σχεδιαστικής ομάδας της εταιρείας, κάθε χώρος πώλησης μετατρέπεται σε ένα λειτουργικό και αποδοτικό κατάστημα!

Η εταιρεία έχει άρτια τεχνική κατάρτιση και εμπειρία στον τρόπο λειτουργίας μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης, food και non-food με αποτέλεσμα, να οργανώνει και να δημιουργεί το πιο κατάλληλο και φιλόξενο περιβάλλον για τους πελάτες ενός καταστήματός σας, ώστε να επιτυγχάνεται αύξηση των πωλήσεων!

Εξοπλισμός υψηλού επιπέδου

μελέτης & βιομηχανικού σχεδιασμού

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!

300+

πάνω από 300 επιχειρήσεις έχουν επιλέξει τη Βογιατζόγλου Systems

Επικοινωνήστε με την Βογιατζόγλου Systems

για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και άμεσα ένας εκπρόσωπος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας!

BETA CONTRACT

παραδίδει έργα “με το κλειδί στο χέρι”!

Η Βογιατζόγλου Systems συνεπής στη στρατηγική της για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον εξοπλισμό καταστημάτων παρέχει μέσω της θυγατρικής κατασκευαστικής της εταιρείας Beta Contract και την υλοποίηση όλων των οικοδομικών εργασιών που απαιτούνται για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση κάθε εμπορικού χώρου. Έτσι μπορεί και παραδίδει έργα “με το κλειδί στο χέρι” όταν της ζητηθεί.

 

Παράλληλα, η εταιρία παρέχει λύσεις για συστήματα χωροθέτησης, σήμανσης και μεταφοράς προϊόντων, προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες κάθε είδους καταστήματος για μια ολοκληρωμένη και αποτελεματική επικοινωνία στο σημείο πώλησης.

Αποτέλεσμα: Η καλύτερη δυνατή ανάδειξη των εμπορευμάτων και η ολοκληρωμένη οργάνωση κάθε εμπορικού χώρου. Στην Βογιατζογλου Systems κάθε επαγγελματίας είναι σε θέση να βρει ό,τι χρειαστεί κάτω από μια στέγη "one stop shop".

Συνδυάζοντας λειτουργικά συστήματα επίπλωσης και "tailor made" κατασκευές, η εταιρεία παραδίδει λύσεις εντός του οικονομικού προϋπολογισμού του πελάτη και πάντα στην ώρα τους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην εργονομία των επίπλων, καθώς και στη βελτιστοποίηση του τρόπου προβολής των εμπορευμάτων.

TOP