ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της Βογιατζόγλου Systems;
Στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα για τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Η ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω δύο διακριτών κλάδων:

Ολοκληρωμένες Λύσεις Εξοπλισμού Καταστημάτων & Αποθηκών
Η εταιρία διαθέτει οργανωμένο τμήμα συμβούλων πωλήσεων και σχεδιασμού και μπορεί να προτείνει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε κατάστημα & αποθήκη.
Εμπόριο & Διανομή Τεχνικών Προϊόντων και ειδών D.I.Y.
Η εταιρία συνεργάζεται αποκλειστικά με μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους υλικών επιπλοποιϊας και τεχνικών ειδών προσφέροντας στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων.


Από το 1992 έχει καταφέρει να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της, ενώ η σημερινή της μορφή προέρχεται από τη συγχώνευση εταιριών της οικογένειας ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, οι οποίες είχαν ως αντικείμενό τους την εισαγωγή και διανομή τεχνικών προϊόντων από το 1968.

Η εταιρία εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής στο 12ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας καλύπτοντας τη διανομή των προϊόντων που διακινεί μέσω του σύγχρονου και ιδιόκτητου κέντρου διανομής στη Μαγούλα Αττικής.

Η εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης εφαρμόζοντας σύγχρονες δομές οργάνωσης που της επιτρέπουν να αντεπεξέρχεται με επιτυχία στις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς και ταυτόχρονα να αναπτύσσει το κύκλο εργασιών της.

Εξοπλισμένη με ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα, εκμεταλλεύεται τις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία με σκοπό να αναπτύξει τις πωλήσεις, την επικοινωνία, αλλά και τη διαχείριση των προϊόντων της εταιρίας.

Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι και το ανθρώπινο δυναμικό που την επανδρώνει. Εργάζονται περισσότερα από 100 άτομα, όλα άρτια καταρτισμένα στην ειδικότητά τους. Η εταιρία θεωρεί τη δυναμική πορεία της άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συνακόλουθη εξέλιξη των ανθρώπων της γι’ αυτό και επενδύει συνεχώς στη βελτίωσή τους.

Η εταιρία έχει προβεί σε μια σειρά από ενέργειες που ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την ηγετική της παρουσία στην αγορά. Το 1999 ιδρύθηκε η θυγατρική εταιρία στη Ρουμανία, VOYATZOGLOU SYSTEMS ROMANIA SRL με το ίδιο αντικείμενο της μητρικής εταιρίας, ενώ το 2005 ιδρύθηκε νέα θυγατρική εταιρία με την επωνυμία ORGANIZER STORES, cash & carry καταστήματα εξοπλισμού για τον επαγγελματία.

TOP