Σύστημα αυτοματοποιημένης Ταξινόμησης (Sorter)

Η ιδανική λύση για τις ανάγκες των Intralogistics.

Τα συστήματα τύπου Sorter ή αλλιώς οι ταξινομητές απαιτούνται σε διάφορα σημεία για την ενδοδιακίνηση των προϊόντων σε μια αποθήκη, όπως κατά τη παραλαβή, τη συλλογή και την αποστολή των εμπορευμάτων.

Λύσεις τύπου Sorter της Interroll, προσφέρουν μια πλήρη γκάμα δοκιμασμένων λύσεων για αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική ταξινόμηση μοναδιαίων φορτίων, όπως χαρτοκιβώτια, δέματα, συσκευασμένα τρόφιμα κ.λπ.

Ως απάντηση στην συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τεχνολογίες γρήγορης διαλογής και μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, η Interroll καινοτόμησε πλήρως επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο της με συστήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

Μηχανική Αρχή Ταξινόμησης

Ο φορέας εγκάρσιας ζώνης λειτουργεί σε τροχούς με επίστρωση πολυουρεθάνης σε προφίλ αλουμινίου (γραμμικός διαλογέας) ή σε χαλύβδινους σωλήνες (οριζόντιος διαλογέας) και έλκονται από έναν ιμάντα αλυσίδας από καουτσούκ.

Μόλις ένας φορέας εγκάρσιας ζώνης φτάσει στον προορισμό του, μια πλάκα που ενεργοποιείται μηχανικά έρχεται σε επαφή με έναν κινητήριο τροχό που είναι τοποθετημένος κάτω από το πλαίσιο του φορέα εγκάρσιας ζώνης.

Με αυτόν τον τρόπο, η κίνηση του φορέα μετατρέπεται σε οδήγηση της εγκάρσιας ζώνης, φέρνοντας τα εμπορεύματα απαλά στον επιθυμητό προορισμό τους.

Πλεονεκτήματα:

  • Στιβαρότητα κατασκευής
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Οικονομία χρόνου και κόστους κατά την συντήρηση
  • Υψηλή απόδοση
  • Εξοικονόμηση ενέργειας

κατάλληλο για
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ:

Apparel & Beauty
Courier
Food Industry
Online Stores
Pharmaceutical industry

κατάλληλος τύπος ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ
ΚΙΒΩΤΙΑ
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

TOP