ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η VOYATZOGLOU αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την γερμανική εταιρεία Wanzl, τη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία παραγωγής καροτσιών πελατών και μεταφοράς εμπορευμάτων. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα από κάθε είδους χρηστικά καρότσια, καλάθια, καλαθούνες καθώς και άλλα είδη που απευθύνονται σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα (retail και logistics).

Επίσης, η εταιρία προσφέρει στην ελληνική αγορά καρότσια μεταφοράς εμπορευμάτων κατάλληλα για την μεταφορά μεγάλων κιβωτίων και άλλων ειδών για τα καταστήματα cash & carry καθώς και για τη χρήση αυτών σε αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, διαθέτει ευρεία γκάμα κλωβών εμπορευμάτων που διευκολύνουν τη μεταφορά εμπορευμάτων, το picking των παραγγελιών, την αποθήκευση και διανομή των προϊόντων. Πρόκειται για προϊόντα που εξοικονομούν χώρο, καθώς διπλώνουν και στοιβάζονται προσφέροντας ευκολία στη μεταφορά τους και ευελιξία στη χρήση τους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Για τα ταμεία super market και καταστημάτων η ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, εργονομικά σχεδιασμένα, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση και ασφάλεια των εργαζόμενων σε αυτά. Όλοι οι τύποι των ταμείων έχουν ειδικό σχεδιασμό και αισθητικές διαφοροποιήσεις, προκειμένου να καλύπτουν τις ανάγκες, μικρών ή μεγάλων καταστημάτων. Τα ταμεία καταστημάτων συμπληρώνονται με διάφορα αξεσουάρ, όπως προστατευτικά για το scanner, αντικλεπτικούς καθρέπτες, συρτάρια, βάσεις πληκτρολογίων και οθονών, καθίσματα κ.α.

Η ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS απαντά και στην ανάγκη των καταστημάτων για σύγχρονους & ευέλικτους πάγκους εξυπηρέτησης. Πρόκειται για κατασκευές που συνδυάζουν τον πάγκο εξυπηρέτησης με τη βιτρίνα και το σημείο πώλησης και διατίθενται σε πολλούς συνδυασμούς. Συνοδεύονται από πολυάριθμα αξεσουάρ, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε είδους καταστήματος.

TOP