Το σύστημα ραφιών back to back (παλετόραφο) έχει δυνατότητα αποθήκευσης φορτίου έως και 30 τόνους ανά μονάδα μήκους ενώ το ύψος της κατασκευής μπορεί να φτάσει μέχρι τα 13,5 μέτρα. Παρέχει μεγάλη ασφάλεια, αντοχή και λειτουργικότητα. Η δυνατότητα σχεδιασμού κατακόρυφων πλαισίων διατομής «ω» παρέχει ισχυρότερη δομή σε σχέση με τα ανοικτά προφίλ τύπου «C» που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές.

Στα παλετόραφα μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφόρων τύπων ανυψωτικά μηχανήματα ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και τις προδιαγραφές του χώρου. Σε διάδρομο κίνησης 2,80m-3m χρησιμοποιούνται μηχανήματα τύπου Reach Truck.

Σε διάδρομο κίνησης ανάμεσα στις σειρές ραφιών 2,40m -2,60m από παλέτα σε παλέτα χρησιμοποιούνται μηχανήματα πεζού χειριστή.
Σε διάδρομο κίνησης 1,70m-1,80m χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα στενών διαδρόμων (VNA -Very Narrow Aisle).

ΑΝΑΓΚΗ

Χρειάζομαι την καλύτερη αξιοποίηση χώρου τόσο σε ύψος όσο και σε εμβαδόν, διατηρώντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε επιμέρους παλέτα, με παράλληλη δυνατότητα ρύθμισης του ύψους των παλετών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

Έχει εφαρμογή τόσο σε διάταξη στενών διαδρόμων όσο και σε διάταξη μεγαλύτερων διαδρόμων δίνοντας τη μέγιστη δυνατή ευελιξία αποθήκευσης ανάλογα και με τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται. Η ευελιξία ενισχύεται και από την δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους των παλετών.

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΠΑΛΕΤΟΡΑΦΟ - PALLET RACKING

Κατασκευάζεται από χάλυβα υψηλής αντοχής, που του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και φέρει σε όλα τα δομικά στοιχεία το CE marking.

Kάθε ανάγκη αποθήκευσης μεγάλων και βαρέων αντικειμένων μπορεί να καλυφθεί με κατάλληλη επιλογή συστημάτων, η οποία προκύπτει από μελέτη του φορτίου, του ύψους μέχρι το οποίο μπορεί να φτάσει μια κατασκευή καθώς και των αναγκών διακίνησης των εμπορευμάτων.

Με χρήση μονών ή διπλών σειρών (back to back) και διαδρόμων που προκύπτουν από τη μελέτη και έχουν σχέση με τον τρόπο διακίνησης των εμπορευμάτων αλλά και των τύπων των ανυψωτικών μηχανημάτων, προσφέρει τα παρακάτω:

  • 100% δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε παλέτα.
  • Εύκολη μετακίνηση καθ’ύψος των δοκίδων που σημαίνει ότι το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα μεγέθη παλετών πετυχαίνοντας έτσι μέγιστη αξιοποίηση του χώρου.
  • Διαφορετικούς τύπους απλών ανυψωτικών μηχανημάτων ανάλογα με το εύρος των διαδρόμων.

ΠΑΛΕΤΟΡΑΦΟ ΜΕ PICKING

Eνσωμάτωση σε παλετόραφο συστημάτων shelving ή carton flow, προσφέροντας τη δυνατότητα picking στα χαμηλά επίπεδα. Ιδανικό για προϊόντα μικρού όγκου σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλή ταχύτητα διακίνησης.

ΠΑΛΕΤΟΡΑΦΟ ΓΙΑ ΨΥΧΡΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ (-28°C)

Τα παλετόραφα κατασκευάζονται από “hot deep galvanized” χάλυβα υψηλής αντοχής, πληρούν τις απαιτήσεις των κανονισμών EN 1024431, EN 15620 και προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή και ευελιξία στην αποθήκευση προϊόντων ακόμη και στους -28oC.

Η VOYATZOGLOU μελετά ξεχωριστά κάθε εφαρμογή παλετόραφου σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της, ώστε να τους προσφέρει τη μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.

ΠΑΛΕΤΟΡΑΦΟ ΜΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ (VNA)

Στο παλετόραφο μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφόρων τύπων ανυψωτικά μηχανήματα, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και τις προδιαγραφές του χώρου.

• Σε διάδρομο κίνησης 2,80m-3m χρησιμοποιούνται μηχανήματα τύπου Reach Truck.
• Σε διάδρομο κίνησης ανάμεσα στις σειρές ραφιών 2,40m -2,60m από παλέτα σε παλέτα χρησιμοποιούνται μηχανήματα πεζού χειριστή.
• Σε διάδρομο κίνησης 1,70m-1,80m χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα στενών διαδρόμων (VNA -Very Narrow Aisle).

Η σωστή καταγραφή της ανάγκης του πελάτη σε σχέση με τις προδιαγραφές της αποθήκης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Tα στελέχη της εταιρίας μας έχουν την τεχνογνωσία να σας προσφέρουν την καλύτερη λύση - μελέτη αξιοποίησης της αποθήκης σας πετυχαίνοντας το βέλτιστο συνδυασμό χωρητικότητας - παραγωγικότητας.

TOP