Κάθε ανακαίνιση καταστήματος ή κατασκευή εξ’ ολοκλήρου από την Βογιατζόγλου Systems, αποπνέει ένα ιδιαίτερο ύφος και μια ξεχωριστή ταυτότητα. Το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι διαχρονικό και ανταποκρίνεται πλήρως στην τάση της αγοράς που ανήκει η επιχείρηση.

Η εταιρεία διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και συμβούλων πωλήσεων, η οποία είναι στη διάθεση του πελάτη και εξετάζει διεξοδικά τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου, συντάσσοντας εμπεριστατωμένες και δημιουργικές προτάσεις. Είτε πρόκειται για μερική ή ολική ανακαίνιση καταστήματος, είτε για ένα νέο κατάστημα, η ομάδα της Βογιατζόγλου Systems είναι δίπλα στον επαγγελματία προτείνοντάς του λύσεις σε κάθε στάδιο εξέλιξης του έργου μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Ολοκληρωμένες λύσεις

κατασκευής - ανακαίνισης καταστήματος και φάσεις υλοποίησης.

Μελέτη και Σχεδίαση του χώρου

Από την πιο απλή κατασκευή έως και μια μερική ή ολική ανακαίνιση καταστήματος, πραγματοποιείται η μελέτη και σχεδίαση του χώρου του καταστήματος, σύμφωνα με προδιαγραφές που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

3D απεικόνιση ολοκληρωμένου έργου

Χρησιμοποιούνται όλες οι τεχνολογίες αιχμής σε συστήματα 3D σχεδιασμού και παρουσιάσεων, προκειμένου σε κάθε πρόταση οι πελάτες να λαμβάνουν πλήρη και πιστή απεικόνιση σε όψεις και κατόψεις, καθώς και τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές παρουσιάσεις των έργων που πρόκειται να υλοποιηθούν στα καταστήματά τους.

Κατασκευή - Υλοποίηση

Εδώ ξεκινούν όλες οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου, εργασίες κατασκευής ή ανακαίνισης του καταστήματος. Καθ’ όλη την πορεία, η επίβλεψη και καθοδήγηση των εργασιών από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας, είναι συνεχής και επιμελής, ώστε το έργο να παραδίδεται εμπρόθεσμα και το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στη 3D απεικόνιση.

Συνεχής Υποστήριξη

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η Βογιατζόγλου Systems παραμένει δίπλα σας, ώστε να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για ανάγκες που αφορούν συστήματα Εξοπλισμού, συστήματα Επίπλωσης ή και άλλες πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά στο Κατάστημά σας.

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει πάντα!

Ένα νέο ή ανακαινισμένο κατάστημα πρέπει να κερδίσει τις εντυπώσεις από την αρχή και να παρέχει σε κάθε πελάτη του ένα ελκυστικό, φιλόξενο και παράλληλα λειτουργικό περιβάλλον που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων.

PORTFOLIO

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Επικοινωνήστε με την Βογιατζόγλου Systems

και άμεσα ένας εκπρόσωπος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας!

TOP