ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS

Από την ίδρυσή της το 1992 έχει καταφέρει να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της.

Η εταιρία εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής στο 12ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και διανέμει τα προϊόντα μέσω του σύγχρονου κέντρου διανομής της. Στη βόρεια Ελλάδα, τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας εδρεύουν στη 26ης Οκτωβρίου 35 στη Θεσσαλονίκη.

Εξοπλισμένη με ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα, εκμεταλλεύεται τις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει η πληροφορική με σκοπό να αναπτύξει τις πωλήσεις, την επικοινωνία, αλλά και τη διαχείριση των προϊόντων της εταιρείας.

Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι και το ανθρώπινο δυναμικό της. Ο όμιλος απασχολεί περισσότερο από 100 άτομα, όλα άρτια καταρτισμένα στην ειδικότητα τους. Η εταιρεία θεωρεί τη δυναμική πορεία της άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συνακόλουθη εξέλιξη των ανθρώπων της γι’ αυτό και επενδύει συνεχώς στη βελτίωσή τους.

Η εταιρεία έχει προβεί σε μια σειρά από ενέργειες που ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την ηγετική της παρουσία στην αγορά. Το 1999 ιδρύθηκε η θυγατρική εταιρία στη Ρουμανία, VOYATZOGLOU SYSTEMS ROMANIA SRL με το ίδιο αντικείμενο, ενώ το 2005 ιδρύθηκε νέα θυγατρική εταιρία με την επωνυμία ORGANIZER STORES, cash & carry καταστήματα εξοπλισμού για τον επαγγελματία.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η επιτυχία δεν είναι ποτέ τυχαία.

Πιστεύουμε ότι είναι αποτέλεσμα μιας βασικής αρχής που την εφαρμόζουμε χωρίς καμία παρέκκλιση από τη στιγμή της δημιουργίας της εταιρείας μας.

ΠΕΛΑΤΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΞΙΕΣ

ΠΕΛΑΤΕΣ

“Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη με γνώμονα πάντα την ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής”

  • Αυτή η αρχή αντανακλάται σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας και αυτή είναι που οδήγησε τη ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε. στην πρώτη θέση της αγοράς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ


  • Ο όμιλος επιχειρήσεων ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ να είναι και να αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος ελληνικό όμιλος εξοπλισμού επιχειρήσεων και εμπορίας τεχνικών προϊόντων.
  • Να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων και συνεχώς εξελισσόμενων λύσεων με σκοπό να καταστεί “one stop shop” όπου δηλαδή ο πελάτης του κάθε κλάδου να καλύπτει διαρκώς και ικανοποιητικά όλες τις ανάγκες του για προϊόντα και λύσεις.
  • Να εξασφαλίζει ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του και της απόδοσης των κεφαλαίων του σύμφωνα με τις διοικητικές εξαγγελίες.

ΑΞΙΕΣ


  • Υπευθυνότητα & Συνέπεια
  • Ομαδικό Πνεύμα
  • Επαγγελματική Καταξίωση
  • Μακροχρόνιες Επαγγελματικές Σχέσεις
  • Αξιοκρατία και Προσωπική Ανάπτυξη

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρΕίας λειτουργούν καθημερινά εκθεσιακοί χώροι εξοπλισμού καταστημάτων & τεχνικών προϊόντων, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρίας να δουν από κοντά ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις επίπλωσης καταστημάτων καθώς και την ευρεία γκάμα τεχνικών προϊόντων και ειδών DIY που διακινεί στην ελληνική αγορά.

TOP