ΟΜΙΛΟΣ VOYATZOGLOU

Ο όμιλος VOYATZOGLOU με παρουσία στην Ελλάδα και στη Ρουμανία κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων.

We understand Retail & Smart Retail: Επίπλωση και εξοπλισμός επιχειρήσεων λιανικής (food & non food) from A to Z (one stop shop).

We understand Logistics & Intralogistics (Industry 4.0): Από συστήματα μεταλλικών ραφιών που καλύπτουν απλές ανάγκες αποθήκευσης έως και πλήρως αυτοματοποιημένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες και ανταγωνιστικές συνθήκες των Κέντρων Διανομής.

Με ανθρώπινο δυναμικό 180 ατόμων μεταξύ των οποίων έμπειρα στελέχη των πωλήσεων, μηχανικοί, αρχιτέκτονες και μηχανολόγοι, υποστηριζόμενοι από τα στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών, του marketing και των logistics, ο όμιλος καταφέρνει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Voyatzoglou Romania SRL

BETAWOOD.GR

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

VOYATZOGLOU - κεντρικά γραφεία στην Αθήνα

EUROFIT - αποθήκες & γραφεία στο Βουκουρέστι - Ρουμανία

BETAWOOD - ξυλουργική μονάδα

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η επιτυχία πρέπει να είναι αποτέλεσμα σωστής προετοιμασίας αλλά και σοβαρής και τίμιας προσέγγισης του πελάτη.

Η οργάνωση και οι σωστές διαδικασίες είναι αυτές που πιστοποιούν την διαφορά. “Χρεωνόμαστε” το πρόβλημα του πελάτη μέχρι την λύση του στην ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής.

Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό που είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας είναι ο Όμιλος VOYATZOGLOU

• Να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών και καινοτόμων ολοκληρωμένων λύσεων.

• Να καταστεί “ one stop shop”, όπου ο πελάτης κάθε κλάδου να καλύπτει διαρκώς και ικανοποιητικά όλες τις ανάγκες του για προϊόντα και λύσεις από μία πηγή.

• Να είναι και να αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος ελληνικός όμιλος εξοπλισμού επιχειρήσεων.

• Να εξασφαλίζει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του και την απόδοση των επενδεδυμένων κεφαλαίων των μετόχων με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

TOP