ΡΑΦΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ & ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Τα επίτοιχα ράφια φαρμακείου και οι γόνδολες αποτελούν σημαντικό μέρος του εξοπλισμού ενός φαρμακείου, καθώς μέσω αυτών προβάλλονται τα περισσότερα προϊόντα.

ΡΑΦΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Τα ράφια φαρμακείου, φωτιζόμενα ή μη, πρέπει να δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο στο χώρο και να φιλοξενούν τα προϊόντα έτσι ώστε να προβάλλονται όσο το δυνατόν καλύτερα, να αυξάνουν την εμπορικότητα του χώρου. Η VOYATZOGLOU διαθέτει όλες τις λύσεις, προσαρμοσμένες πάντα στον οικονομικό προϋπολογισμό του φαρμακοποιού, ώστε να επιτυγχάνεται η τοποθέτηση του κατάλληλου προϊόντος, στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη εποχή και σε επαρκή ποσότητα.

ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Οι γόνδολες φαρμακείου αξιοποιούν αποτελεσματικά τον κενό χώρο σε ένα φαρμακείο, αυξάνοντας ουσιαστικά το χώρο πώλησης προϊόντων. Παράλληλα, εξασφαλίζουν την ομαλή διέλευση και κυκλοφορία των πελατών στο φαρμακείο, παρατείνοντας το χρόνο παραμονής τους εντός του καταστήματος.

Ο σύγχρονος και μοντέρνος σχεδιασμός μιας γόνδολας φαρμακείου έχει ως στόχο να προσελκύει το ενδιαφέρον των πελατών, αναδεικνύοντας τρέχουσες προσφορές, νέα προϊόντα ή και εποχιακά προϊόντα με αποτέλεσμα να αυξάνουν τις αυθόρμητες αγορές και συγχρόνως να αυξάνουν τις πωλήσεις του φαρμακείου.

Η VOYATZOGLOU έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει έτοιμες συνθέσεις καθώς και ειδικά κατασκευασμένες γόνδολες για το φαρμακείο σας, οι οποίες συμβαδίζουν απόλυτα με την αισθητική του χώρου σας και καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες προβολής των προϊόντων σας. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας ώστε να σας προτείνουμε μοναδικές και πρωτοποριακές λύσεις σε γόνδολες φαρμακείου.

TOP