AUTOSTORE

Το γρηγορότερο σύστημα χειρισμού παραγγελιών ανά τετραγωνικό μέτρο m2 στην αγορά.

Το AutoStore™ παρέχει στους πελάτες την ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία που αναμένουν σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά (quick commerce).

To AutoStore θεωρείται ως το αποδοτικότερο σύστημα ελέγχου και χειρισμού, καθώς παρέχει, σε σύγκριση με οποιοδήποτε αυτοματοποιημένο σύστημα αποθήκευσης και ανάκτησης (ASRS), τη μεγαλύτερη πυκνότητα για αυτοματοποιημένη αποθήκευση στην αγορά.

Το παρόν σύστημα αποτελεί μια ευέλικτη ρομποτική λύση που προσαρμόζεται στο μέγεθος και τον τύπο του εκάστοτε αποθηκευτικού χώρου και μπορεί εύκολα να επεκταθεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας όταν υπάρχει ανάγκη ή όταν υπερβαίνετε τη χωρητικότητα του τρέχοντος συστήματος αποθήκευσής.

Η χρήση αυτοματισμών σε αποθήκες έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη και ασφαλέστερη διαχείριση παραγγελιών, μεγαλύτερη πυκνότητα αποθήκευσης, λιγότερα σφάλματα κατά τη διαδικασία της συλλογής και συνεχή έλεγχο των αποθεμάτων, δίνοντάς σας ένα πραγματικά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

AutoStore R5 and R5 + ρομπότ

Κάθε ρομπότ λειτουργεί ανεξάρτητα, υποστηρίζοντας ένα σύστημα χωρίς μοναδικά σημεία αστοχίας (no single points of failure) και ποσοστό διαθεσιμότητας ≥ 99,7%.

Οποιοδήποτε ρομπότ μπορεί να συλλέξει οποιοδήποτε κιβώτιο και να το παραδώσει σε οποιοδήποτε σταθμό εργασίας. Η αποτελεσματικότητα αυτή συνεπάγεται 100% πρόσβαση σε όλο το απόθεμα όταν το χρειάζεστε.

Στα ρομπότ ανατίθενται εντολές με βάση τη θέση τους στο αποθηκευτικό σύστημα, ακολουθώντας πάντα τη συντομότερη διαδρομή.

0

Προσβασιμότητα στο απόθεμα

0

Διαθεσιμότητα συστήματος

AutoStore B1 ρομπότ

Ο λεπτός σχεδιασμός του AutoStore B1 αποτελείται από μία κοιλότητα για τη μεταφορά των κιβωτίων στο εσωτερικό του σώματος του ρομπότ, διαθέτοντας υψηλότερο χώρο αποθήκευσης (έως 425 mm).
Το λεπτό σχεδιαστικό προφίλ του παρέχει περισσότερο χώρο για πιο πυκνές και πολυπληθής ομάδες ρομπότ.

Το B1 λόγω του σχεδιασμού του είναι πιο γρήγορο από άλλα ρομπότ. Με μεμονωμένους κινητήρες με άμεση κίνηση σε κάθε μεταξόνιο τροχών και καταργώντας την ανάγκη για ιμάντες μετάδοσης κίνησης, η επιτάχυνση του ρομπότ είναι 75% υψηλότερη από αυτήν του R5.
Η κίνηση του ρομπότ είναι πιο ισορροπημένη και, κατά μέσο όρο, η απόδοση ως προς την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών του B1 είναι κατά 20% υψηλότερη από αυτήν του R5.

0

Μέγιστη ταχύτητα

0

Χρόνος αντικατάστασης της μπαταρίας

Δομή αποθήκευσης

Όλα τα εξαρτήματα του AutoStore είναι τυποποιημένες μονάδες που συναρμολογούνται εύκολα. Υπάρχουν μόνο 17 διαφορετικά εξαρτήματα.

Η κατασκευή του συστήματος ολοκληρώνεται με τη τοποθέτηση ραγών (καναλιών) στις κατευθύνσεις Χ και Υ, που επιτρέπουν στα ρομπότ να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε θέση.

Λόγω του αρθρωτού σχεδιασμού του AutoStore, η επέκταση του συστήματος είναι πολύ εύκολη. Οι επεκτάσεις απομονώνονται σε μια περιοχή που δεν έχει επιπτώσεις ή διακοπές λειτουργίας στη κανονική λειτουργία κατά την κατασκευή.

0

είδη εξαρτημάτων

0

Μέγιστο ύψος

Σταθμοί εργασίας

Οι σταθμοί εργασίας αποσκοπούν στην ασφάλεια, την άνεση και τη παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Κάθε σταθμός, έχει σχεδιαστεί στο βέλτιστο ύψος και περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας για την αποφυγή τραυματισμών.

Σχεδιασμένοι έτσι ώστε να διατηρούν την εργονομία χωρίς να μειώνουν την απόδοση.

0

υψηλής απόδοσης σταθμοί εργασίας

0

ασφαλείς και γρήγοροι

κατάλληλο για
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ:

Apparel & Beauty
Courier
Food Industry
Online Stores
Pharmaceutical industry

κατάλληλος τύπος ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

TOP