Μελέτη & Επίπλωση φαρμακείου – Γλυφάδα

/ / Φαρμακεία

Η Βογιατζόγλου Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση του νέου φαρμακείου της κυρίας Διρχαλίδου στη Γλυφάδα. Το ελκυστικό design συνδυάζεται απόλυτα με την οργανωμένη και ξεκάθαρη προβολή των προϊοντικών σειρών που δεσπόζουν στο χώρο, δημιουργώντας ένα λειτουργικό και φιλόξενο περιβάλλον για τον επισκέπτη.

Ο κύριος στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος ιδιαίτερος, που να ανατρέπει την εικόνα του κλασσικού φαρμακείου. Συνειδητά, το φαρμακείο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο καθώς ο αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός έχει αντλήσει στοιχεία από αυτόν, στοιχεία τα οποία ανέδειξε και πρόβαλλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο φωτισμός, τα χρώματα, τα φυσικά υλικά προσδίδουν στο χώρο ζωντάνια και αρμονία και οδηγούν σ’ένα μοντέρνο και άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Περισσότερο απ’ όλα όμως, ο σχεδιασμός ενέχει και ένα δυνατό συμβολισμό, αυτόν της προσδοκίας και της ανάπτυξης που συνοδεύει το ξεκίνημα μιας νέας φαρμακοποιού.

“Δημιουργώντας ένα νέο φαρμακείο, η επιλογή της εταιρείας Βογιατζόγλου Systems για το σχεδιασμό και την κατασκευή αποτέλεσε για εμένα μονόδρομο. Η δημιουργικότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός όλης της ομάδας της εταιρείας επιβεβαίωσαν αυτήν την επιλογή μου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεχωριστό και άρτιο αρχιτεκτονικό δημιούργημα που σέβεται πλήρως τόσο τους κανόνες της εμπορικότητας όσο και την λειτουργία του ιδιαίτερου χώρου του φαρμακείου.”

Ρεβέκκα Διρχαλίδου, φαρμακοποιός