Ο όμιλος VOYATZOGLOU με παρουσία στην Ελλάδα και την Ρουμανία κατέχει από το 1992 ηγετική θέση στον εξοπλισμό Αποθηκών και Κέντρων διανομής με συστήματα που καλύπτουν από απλές ανάγκες αποθήκευσης έως και αυτοματοποιημένες λύσεις (Supply Chain 4.0). Για ακόμα μια φορά συμμετέχει στην 9η διεθνή έκθεση Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα στις 30 Σεπτ. με 2 Οκτ 2023, η οποία θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo.

Στο εκθεσιακό περίπτερο [HALL 3, BOOTH Β10-12 / C09-11] της VOYATZOGLOU οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν σε ζωντανή παρουσίαση σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού και αυτοματοποιημένες λύσεις που μπορούν να ανταποκριθούν απόλυτα στις σημερινές απαιτήσεις των Intralogistics.

Μερικά από τα προβαλλόμενα  συστήματα αυτοματισμού θα είναι: AS/RS - 3D Pallet Shuttle για το οποίο η εταιρεία κατέκτησε  PLATINUM  και GOLD βραβείο, το σύστημα κάθετης αποθήκευσης Vertimag της Ferretto Group, λύσεις με AMRs/AGVs από καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού που ο όμιλος αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα, καθώς και άλλα συστήματα που αυξάνουν την αποδοτικότητα και μειώνουν ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος ενός κέντρου διανομής.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει ο όμιλος VOYATZOGLOU, θα είναι διαθέσιμα προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου και τα παραδοσιακά συστήματα μεταλλικών ραφιών που μπορούν να καλύψουν απλές ανάγκες αποθήκευσης και για οποιονδήποτε τύπο επιχείρησης.

Η διεθνής έκθεση Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες που προέρχονται από Εμπορικούς και Βιομηχανικούς κλάδους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Προσβλέπει να δώσει το ρυθμό και να αναδείξει τις τάσεις στο χώρο των Logistics / Intralogistics για την επόμενη 5ετία.

Εξειδικευμένοι μηχανικοί και υπεύθυνοι πωλήσεων της εταιρίας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν για όλες τις παρεχόμενες λύσεις για την αυτοματοποίηση και τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής σας.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο [HALL 3 , BOOTH Β10-12 / C09-11]

TOP