Συστήματα Μεταφοράς
(Conveyor Systems)

Ευέλικτα συστήματα μεταφοράς εμπορευμάτων που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλούς εμπορικούς κλάδους.

Τα βιομηχανικά συστήματα μεταφοράς εμπορευμάτων & αντικειμένων είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν ανάγκες τόσο για τα κέντρα διανόμης όσο και για επιχειρήσεις του βιομηχανικού κλάδου που διαθέτουν γραμμές παραγωγής - κατασκευής.

Παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα όπως αύξηση της αποδοτικότητας και παραγωγικότητας, ποιοτικότερος έλεγχος, μείωση λειτουργικού κόστους, μεγαλύτερη ακρίβεια, ασφαλέστερο περιβάλλον και πρόληψη ατυχημάτων.

ROLLER CONVEYOR

Πρόκειται για ένα σύστημα «επόμενης γενιάς» καθώς αποτελεί τη πιο ευέλικτη και βιώσιμη λύση που υπάρχει σήμερα, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή διαθεσιμότητα και επεκτασιμότητα για την ανάπτυξη του αποθηκευτικού σας συστήματος.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι πελάτες ζητούν μικρότερες και πιο συχνές παραδόσεις. Αντί για παλέτες γεμάτες με εμπορεύματα, ζητούν μόνο μερικά κουτιά, ίσως "έτοιμης μορφής για τη τοποθέτηση τους στο κατάστημα", στοχεύοντας στη μείωση του προσωπικού που απαιτείται στο κατάστημα για την αναπλήρωση των ραφιών.

Αυτή η τάση για την εφαρμογή πρακτικών just-in-time επιταχύνεται περαιτέρω από τον αναπτυσσόμενο τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, με σταθερούς διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι εταιρείες χρειάζεται να παραδίδουν μεγάλους όγκους μικρών παραγγελιών και να αντιμετωπίζουν σημαντικές διακυμάνσεις στη ροή των παραγγελιών. Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για διαχείριση μεγάλων ποσοτήτων από επιστρεφόμενα προϊόντα.

Αρθρωτό σύστημα μεταφορέων με χρήση ράουλων.

Το σύστημα των μεταφορέων μέσω ράουλων, του οποίου η κάθε μονάδα είναι αποκλειστική μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικού τύπου μονάδες, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα διακίνησης των προϊόντων σας εντός της αποθήκης.

Οι μεταφορείς ράουλων (roller conveyor) έχουν τους ακόλουθους τύπους μονάδων:

  • Μεταφορέας ευθείας κατεύθυνσης με μηχανική υποβοήθηση.
  • Μεταφορέας καμπυλωτής κατεύθυνσης με μηχανική υποβοήθηση.
  • Μεταφορέας ευθείας κατεύθυνσης, με τη χρήση της βαρυτικής δύναμης.
  • Μεταφορέας καμπυλωτής κατεύθυνσης, με τη χρήση της βαρυτικής δύναμης.
  • Μεταφορικός κόμβος για τη σύνδεση περισσότερων του ενός μεταφορέα με τον κύριο.
  • Διαχωριστής διακινούμενων προϊόντων σε περισσότερους μεταφορείς.

BELT CONVEYOR

Τα Belt Conveyors (Ταινιόδρομοι) χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προϊόντων από ένα σημείο σε ένα άλλο.

Τα συστήματα μεταφοράς προϊόντων Belt Conveyors (Ταινιόδρομοι) έχουν ποικίλες χρήσεις. Κύριος στόχος τους είναι η διακίνηση μικρών χύδην προϊόντων, κιβωτίων, ή προϊόντων σε σακούλες με υψηλή ταχύτητα που αυξάνει τη λειτουργική απόδοση κατά 3 έως 4 φορές περισσότερο.

Βιομηχανίες, εταιρείες παροχής υπηρεσιών Logistics και ταχυδρομεία είναι μόνο κάποιοι από τους χώρους που βρίσκουν άμεση εφαρμογή οι ταινιόδρομοι. Καθώς οι μεταφορείς μπορούν να χειριστούν μια ποικιλία βιομηχανιών και προϊόντων χρησιμοποιούν ιμάντες, αλυσίδες ολίσθησης, αρθρωτές PVC ερπύστριες με κίνηση ή χωρίς.

SPIRAL CONVEYOR

Το Spiral conveyor είναι ένα σύστημα κάθετης μεταφοράς εμπορευμάτων οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους που απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος βιομηχανιών.

Πρόκειται για τη καλύτερη επιλογή για συνεχή κάθετη μεταφορά προϊόντων με υψηλή απόδοση.

Το Spiral Lift είναι διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές πτυχές. Είναι εξαιρετικά αθόρυβο κατά τη λειτουργία του, επιτρέπει τη βέλτιστη χρήση του χώρου και διαθέτει μικρό ανθρακικό αποτύπωμα.

Τα υπερυψωμένα πλαϊνά προσφέρουν πρόσθετη ασφάλεια στον χειριστή. Χάρη στην αυτορρυθμιζόμενη αλυσίδα κίνησης, το Spiral Lift έχει εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Η πρόσβαση στον μηχανισμό της αλυσίδας είναι πολύ εύκολη, ώστε ο χρόνος διακοπής του συστήματος να είναι ο μικρότερος δυνατός.

Μέχρι 100 kg / μέτρο

Χαμηλή εκπομπή θορύβου

Για χρήση σε περιοχές βαθιάς κατάψυξης έως και -15°C.

Σχεδιασμός εξοικονόμησης χώρου

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία
  • Σχεδιασμός εξοικονόμησης χώρου
  • Ενεργειακή απόδοση
  • Χαμηλή συντήρηση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μέγιστη χωρητικότητα: 100 kg/m
  • Ταχύτητα: 0,1 έως 1,0 m/s
  • Αξιολογημένη τάση: 400 V
  • Λειτουργία σε θερμοκρασία περιβάλλοντος: Από -15°C έως +50°C

VERTICAL CONVEYOR

Το Vertical conveyor χρησιμοποιείται για τη γρήγορη και αποτελεσματική μεταφορά μεγάλης ποικιλίας προϊόντων.

Προϊόντα σε κουτιά, τσάντες ή θήκες μπορούν να μεταφερθούν προς και από οποιοδήποτε ύψος επιθυμείτε. Το προϊόν μεταφέρεται πάντα σε κατακόρυφη θέση, χωρίς κίνδυνο παραμόρφωσης.

PALLET CHAIN CONVEYOR

Το σύστημα Pallet chain conveyor χρησιμοποιείται για την οριζόντια μεταφορά παλετών με ή χωρίς φορτίο.

FLOOR CHAIN CONVEYOR

(συνεχόμενος ταξινομητής δαπέδου με αλυσίδα)

Το σύστημα αυτό ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο σε μεγάλους όγκους μεταφοράς προϊόντων, καθώς και στη μεταφορά μεσαίων και βαρέων φορτίων για μεγάλες διανυόμενες αποστάσεις. Cross docking αποθήκες, κέντρα διανομής και γραμμές συναρμολόγησης είναι εξαρτημένες από συστήματα Floor Chain Conveyor.

κατάλληλα για
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ:

Apparel & Beauty
Courier
Food Industry
Online Stores
Pharmaceutical industry

κατάλληλος τύπος ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:

ΚΟΥΤΙΑ
ΚΙΒΩΤΙΑ
ΠΑΛΕΤΕΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

TOP