Η Βογιατζόγλου Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση του νέου φαρμακείου στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Βασικό μέλημα του φαρμακοποιού ήταν η ανάδειξη του φαρμακείου του στην ευρύτερη περιοχή ως ένα σύγχρονο χώρο, ο οποίος προσφέρει στον υποψήφιο πελάτη μια διαφορετική καταναλωτική εμπειρία.

Αναμφισβήτητα, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το βιομηχανικό στυλ του φαρμακείου που έχει επιτευχθεί χάρη στην εκτενή χρήση τσιμεντοκονίας σε όλους τους χώρους, ενώ την εικόνα ολοκληρώνουν οι βιομηχανικού τύπου σωλήνες του αεραγωγού, η χειροποίητη μεταλλική κατασκευή για το φωτισμό και το εμφανές μπετόν στο ταβάνι.

Τα έπιπλα, που έχουν επιλεγεί, ελκύουν την προσοχή του πελάτη με τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και τις λιτές γραμμές τους, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούν στο μέγιστο τον φαρμακοποιό. Με φωτισμό LED και με τεχνολογία plug & play, το ράφι μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη μονάδα του ιδίου μεγέθους χωρίς κανένα κόπο και αναστάτωση στο μαγαζί, ενώ η μεταφορά του πραγματοποιείται σε ελάχιστα λεπτά, καθώς δεν χρειάζεται ηλεκτρολογική σύνδεση.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί ο πάγκος εξυπηρέτησης πελατών ειδικής κατασκευής που συνδυάζει αρμονικά το ξύλο με την κεραμική επιφάνεια και τον κρυφό φωτισμό LED.

Την εικόνα ολοκληρώνει η εντυπωσιακή μεταλλική κατασκευή στην είσοδο του φαρμακείου με το λογότυπο της Pharma Plus και οι επιβλητικές βιτρίνες των προϊόντων που «οδηγούν» τον πελάτη στην είσοδο του φαρμακείου.

Η Βογιατζόγλου Systems A.E. ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα 81 τ.μ. του φαρμακείου και δημιούργησε ένα χώρο - σημείο αναφοράς για την Αγία Παρασκευή και τα βόρεια προάστια.

Γ. Β.( σχόλια φαρμακοποιού )
«Τα στελέχη της Βογιατζόγλου Systems αγκάλιασαν την ιδέα της δημιουργία του καινούργιου μου φαρμακείου από την πρώτη στιγμή, και υπήρξαν χρήσιμοι σύμβουλοι σε κάθε στάδιο της υλοποίησης του. Με την μεγάλη εμπειρία τους στο χώρο, με βοήθησαν να σχεδιάσουμε και να διαμορφώσουμε το χώρο του φαρμακείου μου με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι λειτουργικός, εμπορικός και ταυτόχρονα πρωτοποριακός. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του έργου οι άνθρωποι της εταιρείας ήταν σε θέση να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό και να προτείνουν την κατάλληλη λύση με τα κατάλληλα υλικά για κάθε περίπτωση. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και τα στελέχη της εταιρείας ήταν πολύτιμοι συνεργάτες μας καθ’ όλη την διάρκεια!»

TOP