Η Βογιατζόγλου Systems αναλμβάνοντας την κατασκευή του φαρμακείου που εδρεύει στο Ψυχικό, κατάφερει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα που ελκύει και εντυπωσιάζει τον πελάτη.

Στο φαρμακείο κυριαρχεί η minimal αισθητική και στην αρχιτεκτονική του χώρου που σχεδιάσε η ομάδα της Βογιατζόγλου Systems δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή. Τα συστήματα επίπλωσης φαρμακείου ακολουθούν τις τρέχουσες σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού, όπως αρμόζει να ακολουθεί ένα μοντέρνο φαρμακείο. Τα υψηλής ποιότητας υλικά με υφές kourasanit αντέχουν στη φθορά και στο χρόνο, ενώ αναδεικνύουν όλο το χώρο του φαρμακείου.

Η Βογιατζόγλου Systems πρότεινε και υλοποίησε επιτυχώς την επιμήκυνση του χώρου με μια ιδιαίτερη και ταυτόχρονα δυναμική μορφολογία στην οροφή, ενώ εκμεταλλεύτηκε κάθε τετραγωνικό με τη σωστή οργάνωση των επίπλων φαρμακείου. Τέλος, η εταιρία πάντα σε απόλυτη συμφωνία με τον πελάτη, πέτυχε και τους δύο σημαντικότερους στόχους της, την εμπορική ανάδειξη των προϊόντων και την προβολή του χώρου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε με τη ξεκάθαρη και οργανωμένη προβολή των προϊόντων, την καθαρή μορφολογία και τον ειδικό φωτισμό στα συστήματα επίπλωσης. Παράλληλα, η ειδική μελέτη του φωτισμού, η ξεκάθαρη φωτεινή σήμανση του φαρμακείου και η εξωτερική όψη που σχεδιάστηκε σε αρμονία με το εσωτερικό του φαρμακείου, συνθέτουν μια εικόνα που εκλύουν την προσοχή του πελάτη από έξω και εκτός των ωρών λειτουργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ

Μέσα από μία άψογη συνεργασία, με μια εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών σε φαρμακεία, καταλήξαμε στον σχεδιασμό ενός σύγχρονου και πρωτοποριακού φαρμακείου. Η εργονομία και η λειτουργικότητα των συστημάτων σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που αποπνέει ο χώρος, ήταν ο κύριος γνώμονας σχεδιασμού των συνεργατών μου.

Η εταιρία Βογιατζόγλου Systems, μέσα από την εμπειρία της, μου προσέφερε ολοκληρωμένες λύσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε κατηγορίας ,χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας και αισθητικής συστήματα επίπλων φαρμακείου. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η εντυπωσιακή οργάνωση της εταιρείας μπόρεσε να εγγυηθεί την άρτια παράδοση του έργου, στον επιθυμητό χρόνο παράδοσης.

Μ. Μ. Φαρμακοποιός

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες του Φαρμακείου σας! 

TOP