Η εταιρια ανέλαβε τη μελέτη και τη κατασκευή του συγκεκριμένου φαρμακείου η οποία χαρακτηρίστηκε από ποικίλες προτάσεις και έξυπνες ιδέες, που εξασφάλισαν την υψηλή αισθητική και την πλήρη εργονομία του επαγγελματικού αυτού χώρου.

Στόχος της Βογιατζόγλου Systems ήταν το περιβάλλον του φαρμακείου να ενταχθεί στην οικολογική ευαισθησία του εμπορικού πάρκου. Με γνώμονα το στόχο αυτό η αρχιτεκτονική μελέτη καταργεί ουσιαστικά το όριο μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού χώρου (εμπορικό πάρκο και φαρμακείο αντίστοιχα), εισάγοντας υλικά (άμμος θαλάσσης, χαλίκια, βότσαλα κ.λ.π.), υφές, συναισθήματα και εμπειρίες από τον εξωτερικό χώρο στον εσωτερικό.

Για τη βέλτιστη προώθηση των προϊόντων, ο εμπορικός χώρος του φαρμακείου διαχωρίστηκε σε τρεις ζώνες βασισμένες στις τρεις μεγάλες προϊοντικές κατηγορίες. Με την προσεχτική επιλογή των συστημάτων επίπλωσης ανά κατηγορία προϊόντων, η ομάδα της Βογιατζόγλου Systems κατάφερε να διατηρήσει την ενιαία αρχιτεκτονική γλώσσα του φαρμακείου, απαντώντας ταυτόχρονα αποτελεσματικά στις προκλήσεις για εφαρμογή των σύγχρονων κανόνων κατασκευής του εμπορικού
πάρκου.

Ο χώρος υποδέχεται τον επισκέπτη - πελάτη σε ένα «χαλί» από φυσικά υλικά, ενώ ο φωτισμός παραπέμπει σε μια πιο «σπιτική» ατμόσφαιρα απ’ ότι ενός εμπορικού χώρου. Το υγρό στοιχείο, κομμάτι των φυσικών υλικών και του γενικού concept δεσπόζει στο χώρο μέσω ενός τεχνητού «καταρράκτη», οριοθετώντας μια προϊοντική σειρά με βάση το νερό, ενώ οι συνδυασμοί των χρωμάτων (καφέ - μαύρο - λευκό - γκρι) εξασφαλίζουν την ολοκλήρωση του concept, δημιουργώντας την αίσθηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Πριν και Μετά | Μελέτη & 3D απεικόνιση - Τελικό αποτέλεσμα

σύρετε αριστερά - δεξιά τον κέρσορα του ποντικιού σας πάνω από την εικόνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ

Το φαρμακείο μου βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο εμπορικό κέντρο και ήταν απαραίτητο το ύφος του να εντάσσεται στο περιβάλλον του κέντρου. Συνεπώς ήταν σημαντικό να ληφθούν υπόψη μια σειρά από παράγοντες όπως η αισθητική του εμπορικού κέντρου, το προφίλ του μέσου επισκέπτη, η λειτουργικότητα του χώρου και πολλά άλλα προκειμένου να δημιουργηθεί και να υλοποιηθεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για το φαρμακείο μου.

Τελικά ήταν μόνο η ομάδα της Βογιατζόγλου Systems που μπόρεσε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο σ’ αυτήν την πρόκληση. Από τον αρχικό σχεδιασμό του φαρμακείου μέχρι και την υλοποίηση, η ομάδα της Βογιατζόγλου Systems ήταν δίπλα μου και παρείχε τις εξειδικευμένες γνώσεις της σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Οι καινοτόμες ιδέες των ανθρώπων της εταιρείας αλλά και η αφοσίωση τους στην επιτυχία του project είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνει το φαρμακείο μου σημείο αναφοράς για τον σχεδιασμό του, ενώ ο χώρος οδηγεί τον πελάτη με ευκολία ανάμεσα στις προϊοντικές κατηγορίες εξασφαλίζοντας το θετικό οικονομικό αποτέλεσμα της επένδυσής μου.

Χάρη λοιπόν στη Βογιατζόγλου Systems έχω την ευχαρίστηση να εργάζομαι καθημερινά σε ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον, όπως πάντα ήθελα.

Β. Γ. Φαρμακοποιός

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες του Φαρμακείου σας!

TOP