Αποκλειστική Συνεργασία του Ομίλου VOYATZOGLOU με την ForwardX Robotics για την Ελλάδα και τη Ρουμανία.

Επίσκεψη της Ομάδας Automation & Robotics στην φετινή Logimat.

Η ForwardX Robotics, ο μεγαλύτερος πάροχος λύσεων με χρήση συνεργατικών ρομπότ (AMR Cobots), επισημοποίησε την αποκλειστική συνεργασία της με τον Όμιλο VOYATZOGLOU για την Ελλάδα και τη Ρουμανία. H στρατηγική αυτή συμμαχία σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο ψηφιακό μετασχηματισμό και την αυτοματοποίηση των αποθηκών σε αυτή την περιοχή.

Η συνεργασία αυτή διευρύνεται και με τη θυγατρική του Ομίλου στη Ρουμανία, VOYATZOGLOU SRL με διακριτικό τίτλο “EUROFIT” για την επέκταση των λύσεων της Forward X στην ευρύτερη αγορά της Ν.Α. Ευρώπης.

Ο Nicolas Chee, CEO της ForwardX Robotics, σχολίασε: «Αυτή η συνεργασία όχι μόνο θα επιταχύνει την αυτοματοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελληνική και Ρουμάνικη αγορά, αλλά και σημείο αναφοράς στον αυτοματισμό των διαδικασιών Intralogistics. Η συνεργασία αυτή είναι υψίστης σημασίας στα πλαίσια της παγκόσμιας στρατηγικής Go Global της ForwardX Robotics για το 2024. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ανώτερες και πιο αποδοτικές λύσεις αυτοματοποίησης εφοδιαστικής αλυσίδας στους πελάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό επιτυγχάνεται μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με εταιρίες που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά τους, όπως ο Όμιλος VOYATZOGLOU» επιβεβαίωσε ο Nicholas Chee, CEO της ForwardX Robotics

Nickolas Chee CEO ForwardX Robotics και Νίκος Βογιατζόγλου Πρόεδρος του Ομίλου

«Η ForwardX Robotics και o Όμιλος VOYATZOGLOU είναι έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουν το τοπίο της αυτοματοποίησης αποθηκών, παρέχοντας αξιόπιστες, ισχυρές και καινοτόμες λύσεις που ικανοποιούν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και τη Ρουμανία.» Σχολίασε ο Νίκος Βογιατζόγλου, Πρόεδρος του Ομίλου.

Επίσκεψη της ομάδας «Automation & Robotics» Ελλάδας & Ρουμανίας στις εγκαταστάσεις της ForwardX

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στο Πεκίνο

Η ForwardX προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα συνεργατικών ρομπότ (AMR) παγκοσμίως. Οι σειρές της περιλαμβάνουν λύσεις για συλλογή κιβωτίων, συλλογή τεμαχίων, διακίνηση παλέτας,  καλύπτοντας όλες τις ανάγκες, από μικρής έως μεγάλης κλίμακας λειτουργίες τόσο στον βιομηχανικό τομέα της παραγωγής όσο και σε εταιρίες  3PL, e-Commerce, Retail, Healthcare και πολλούς άλλους τομείς.

TOP